125 kg-ról indulok, ha te is hasonló vagy csatlakozz hozzám!!! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!!!
Vége lett lagzinak ami miatt egy kicsit elúsztam a munkámmal, de a munka miatt elúsztam a lakás rendbetétellel, de mára végre kész vagyok mindennel.
Jöhet a saját magamra figyelés a holnaptól indul a fogyókúra.
Remélem visszajöttök és beszélünk még egymással.
Üdv, puszi mindenkinek.
Sziasztok!!!
remélem tényleg nem hal meg ez a fórum..
nagyon el vagyok havazva, jövőhéten a férjem öccse megnősül és lagzi lesz...:))) falusi, sátras így már nagy a sürgés forgás és semmi időm...:((( a fogyival sem foglalkozom most úgy döntöttem, kivárom a lagzi végét mert hát egy ilyen alkalommal csábítás minden finomság... remélem addig is benéztek ide és folytathatjuk a küzdelmet... puszi mindenkinek
Sziasztok, bocsi, én nem tudtam lenni, mert rengeteg családi dolog szakadt a nyakamba.
Kinek hogy megy a súlyvesztés?
Sziasztok!
leírhatnátok, hogy ti miket esztek, meg mit tornáztok, hátha segít másnak.
Sziasztok!
Sajnos konditerembe én se jutok el, de gyümölcsöt én is mindennap eszem, naponta 2x, és nyers zöldséget is.
Sziasztok, most van egy kis időm írni.
Gabriella és nagyon sok gyömit eszem, naponta min. 1 almát, amivel vigyázni kell az a banán és a szőlő (azt mondják), azt tényleg ritkán eszem.
Sajnos a gymük szénhidrát tartalma magas, de nem mondok le róluk, nagyon szeretem őket.
Sziasztok!
Ti esztek gyümölcsöt? Én a régi fogyókurámnál nem ettem gyümit, de most eszem, ma is cseresznyét ettem imádom.
Sziasztok! Akkor mindenki elkezdte a fogyit??
Engem érdekelne a recept, mert a sütikről nehezen mondok le.
az én dokim amikor kezdődött ez az egész nálam endokrinológusként dolgozott az egri kórházban és most pedig csak magán praxisa van és ötvözi az orvosi tudását a természetgyógyászattal. Én nem nagyon hittem benne, hogy segíteni tud a homeos bogyóival, teákkal, no meg persze a diétával, de megcáfolt. 2007. januárban voltam nála akkor 111 kg voltam egy évre rá már csak 80 kg körül és rendbejöttem, semmi gyógyszert nem szedtem.
Mindig attól féltem, hogy nem lehet gyerekem e miatt a probléma miatt és 2008 január 17-én kiderült, hogy kismama vagyok. én nagyon meg vagyok ezzel a doktornővel elégedve. Az pedig, hogy most 125 kg-ot nyomok az csak az én hibám, mert elhanyagoltam magam nem is voltam nála már egy éve.
Szia!!!
Itt vagy-e most?
Szia!!!
Üdvözlünk téged is.
Kitartás!!! Menni fog!!! Szerintem, ha itt támogatjuk egymást akkor könnyebb!!!:)))
Sziasztok Mindenki!!!
Örülök, hogy ennyien lettünk!!:)))
Sziasztok, tegnap este köszönés nélkül mentem el, sajnálom, gyorsan közbejött valami.
Szép napot kívánok mindenkinek!
sziasztok!
Én is csatlakozhatok?
Többször próbáltam a fogyit, a herbalife-al fogytam 13kg, meg a pénzem is ment, de ahogy abbahagytam visszajött minden......Elkezdtem kalóriátszámolni 113-ról lementem 104 re kb 2 hónap alatt, de abbahagytam, és most 108 kg-as újból folytatnám!!!!!!
Kell a bíztatás, mert én könnyen feladom.....
Olvastam Nonot, meg van egy oldal, ahol színtén sok jó recept van, persze kalóriacsökkentek, ja és sok köztük a süti......, ha érdekel priviben megírhatom.
Sziasztok!
De sokan lettünk, de jó:)Én úgy döntöttem, ma kezdem az 1500 kalóriás étkezésem, és minden nap 20 perc bicaj, felülések, lábemelések:)Talán a tejcsim nem csappan meg.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Elindultunk a meddőségi kivizsgálás rögtön útján, aki szintén hasonló cipőbe jár, csatlakozzon!!!