Miért indul magától újra a telefonom, ha csatlakozok a saját Wifimhez? (tudásbázis)
Gugli "Alcatel one touch 995 factory reset"
Gyári beállitás visszállitása. Hátha
olyan beállítás v menüpont biztos nincs, hogy jelszavas (vagy akármilyen) wifi csatlakozás esetén újrainduljon a telefon.
ez hibajelenség, nem beállítás kérdése.
-> szerviz.
Letöltöttem mindent, gyárilag visszaállítottam, visszatöltöttem a dolgokat....és a Wifi-nél ismét újra kikapcsol, betölt, újraindul, kikapcsol....! ;(
Vigyem szervizbe?????
Pfff.... hurrá!
Eddig működött minden! Kösz a tippet! :(
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Invitel-en keresztül IP tv-hez csatlakoztunk. Van Wifi-m, az asztali gépen szuper a net, Tesóm okos telefonján is bejön a wifi, viszont az én Alcatel One Touch S'pop okos telefonom a wifi bekapcsolásakor automatikusan kikapcsol, illetve újra indul. Ha nem kapcsolom ki a wifi-t, percenként újra indul, betölt, kikapcsol, újra indul, betölt, stb.
Mit kell beállítani/bekapcsolni /kikapcsolni, hogy legyen az én telefonomon is wifi anékül, hogy újra indulna????
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Laptopra csatlakoztatom a telefonomat. De a saját gépen nem találom, hova csatlakozott. Hol van akkor?
- A telefonom néha magától felcsatlakozik a netre. Mit lehet tenni?
- Telefonom csak akkor érzékeli a töltőt, ha kicsit felfelé nyomva tartom a csatlakozásnál a töltőt.Megjavítják garanciálisan?
- A telefonom magától kikapcsol és utána bekapcsol. Előfordult ez már másnál is?
- Frissítés után a telefonom (Nokia Asha 311) wifire csatlakozik, de nem nyitja meg az oldalakat, mi lehet a gond?