Hollandiában elő magyarok segítenétek nyelviskolát találni itt kint? (tudásbázis)
Szia, én Delftben laktam évekig, ott hallottam a Delfste Methode-ról. Az egyetemen rengetegen tanultak meg ennek a segítségével. Ha jól tudom csak hollandul mennek az órák, elég intenzív, és már elég hamar jó eredményeket lehet elérni vele. Akár otthon is tanulhatod, ha megveszed a könyvet meg a kazettát, de persze tanfolyamokat is indítanak, valószínűleg
Rotterdamban is.
Drukkolok nektek, hogz sikeruljon.
Majd ird meg, hogy mi ujsag. :)
haha Schiedam jo. Csendes kisvaros, de ha kell valami akkor Rottedam kozepe 10-15 perc villamossal.
Mikor derul ki, hogy koltoztok-e.
igen fogunk valamennyit kapni.
Viszont kerd meg a ferjedet, hogy kerdezzen ra a munkahelyen a bolcsire. Mert a legtobb esetben a munkaltato ad valamennyit a bolcsodere a fiztesen felul. hatha jo fejek es kaptok hozzajarulast.
Ha kell segitseg bolcsit keresni es korbe nezni csak szolj :) most benne vagyok nagyon.
kedden megyunk genetikai uh-ra. Mar nagyon varom, hogy lassan a kicsit es hatha kiderul, hogy fiu vagy lany.
A bolcsit ne is emlisd. Nagyon draga es tele van. Pont tegnap voltam bent az egyikben, hogy erdekelne. Kozoltek, hogy tele vannak, szoval mar most irassam fel a picurt, ha meg az evben menni akarunk. Kaprunk idpontot febr. 26 reggel 9, akkor korbevezetnek es be iratkozhatunk, ha akarunk.
Mikor mentek ultrahangra?
Akar mar most mennek, ez amit keresek, amit hallottam szombatonkent van 3-4 ora, az azert lenne jo, mert Apa vigyazna manora addig, nem kerulne olusz penzbe meg O is!! mert ahhoz hogy bolcsis legyen tudod milyen draga! akkor mar dolgoznom kene, ahhoz hogy dolgozzak tudnom kene hollandul!! ordogi kor.. mar banom, hogy mig kicsi volt nem mentem el Mo-on egy nyelvtanfolyamra...
Mi nagyon jol vagyuk :) Novogetunk.
Ti, hogy vagytok? Mikortol akarsz suliba menni?
Szia,
Bocsika, eddig nem lattam ezt a topikot
Albeda college, jo lenne neked szerintem. Jok a tanarok es nem csak a nyelvre tanitanak,de a szokasokra is es , hogy milyen hollandia.
Mivel Rotterdamban laksz a kepzes ingyenes. A rotterdami onkormanyzat kifizeti neked, ha sikerulnek a viszgak.
Arrol az iskolarol, amit te emlitesz semmit sem tudok.