Van valaki Hollandiából? (beszélgetés)
Sziasztok!
én Jövő hónap elején utaznék Hollandiába,Amszterdamba pontosan,szeretnék kérni segítséget ,hallottatok valami munkát ,ápolást,gondozás,masszőr-ápolónő vagyok,sajnos nyelvismeretem nincs.Szeretnék találni magyarokat akik ott élnek és szívesen barátkoznának,ismerkednének.Üdv.Kata.
Batorkodj megkerdezni kaaskopjet talan.. O mar evek ota itt el..
Udv
Sziasztok!
Én is Hollandiában élek :) Évekig Amszterdamban laktam, 2 éve költöztünk el egy kisebb városba Amszterdamtól kb. 30 km-nyire. Talán tudok segíteni...
Hogyne lenne!
A testverem leanya negy hete ment ferjhez egy holland fiatalemberhez, Amszterdamban elnek.
Azelott millioszor volt kint Hollandiaban,gondolom, ismeri elegge mar az orszagot...)))
szia.-)
én a barátnőmet próbálom felkutatni,de sajna semmi eredmény.-(((ők amszterdamban élnek.
Szia Anyafül
mit gondolsz meddig áll még fenn a belga állam?még mindig nem sikerült kormányt alakítaniuk, nem jó jell.Flamand ismerőseim pedig le akarnak vállni a vallonokról és nem ide tartoznának hozzánk,hanem autonómia lenne.Te, mint ott élő hogy látod?
Szia!
sajna még semmi.-(((
köszönöm ha érdeklődsz!
Szia PÖFI!
Eredménnyel jártál azóta? A Húgom Hollandiában él, igaz, nem Amsterdamban, de a legjobb barátja igen és sokat jár nála. De sokat lóg a net-en, és bár nem sok magyar ismerőse van, azért hátha tud valami fórumot, ahol megtalálhatnád a barátnődet, majd rákérdezek.
Szia! Én Belgiumban élek, beszélek hollandul. Van egy site, ahol lehet név alapján keresni telefonszámot.Ha van vezetékes telefonjuk, itt talán meg lehet találni öket.
Ha nyelvi segítség kell, dobj egy privit bátran:)
Szia.háát szerintem nem igen((olyan kellene aki ott él Amszterdamban és lenne ötlete hogyan találhatnám meg elveszett barinőmet...
Azért köszönöm a segítőszándékot))
Sziasztok))
Keresem a volt barátnőméket.sajnos költözés miatt megszakadt a kapcsolatunk((Amszterdamban élnek 4 éve.aki tud segítsen.köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki Hollandiából?
- Van köztetek aki Angliában, vagy Hollandiában él?
- Hogyan lehet a legolcsóbban eljutni Hollandiába?
- Sziasztok! Utazott mar valaki Hollandiabol Magyarorszagra wizzairrel? Online vagy a repteren vette meg a jegyet?
- Dolgozik közületek valaki Hollandiában?
- Volt már valaki Hollandiában abortuszon? Tapasztalat, hány hetes voltál, minden érdekelne.