Hölgyek! Van olyan, aki szereti a kövér férfiakat? (beszélgetés)
Szerintem az teljesen jó, amúgy alkat kérdése.
Én 173-hoz voltam már 132, de 75 is.
Az adatlapomon lévő fotón vagyok pont 100.
180 cm-es testmagassághoz 104-105 kg sok?
Ezek a paramétereim 20 éve, amióta a dohányzást abbahagytam. (Előtte 80-85 kg voltam)
Meglehetősen...:)
Amúgy ki kell jelentenem, nem szeretem a kövér férfiakat - pedig egy túlsúlyost amúgy minden reggel megborotválok a tükör előtt..:)
Azt már valójában én helyeztem oda egy GIMP képszerkesztővel:)
Az Úr mostanában máshová helyezi a "megvilágosodást"...:)
Jujj! Szerénységednél van még nagyobb erényed?! :D:D:D:D Na, de az Úr épp a markodba helyezte azt a megviágosodást?!
És mondd, volt elég lapulevél a forrásvíz mellé? ;)
Mivel látom komoly az érdeklődés irántam, ezért elrettentésképpen elhelyeztem egy saját fotót, amely két évvel ezelőtti erdélyi kis kiruccanásom alkalmával készült.
Kérjük a police.hu TOP 100 oldalán tobzódó csirkefogók portéjával nem összevetni:)
Akkor amúgy még nem tudtam, hogy a kezemben tartott palackba töltött friss borszéki forrásvízhez képest a Guttalax, csupán kísérleti fázisban lévő tapétaragasztó...No comment!
Nem, én ez vagyok:
:) Köszönöm!
És gyönyörűszép széles vállai vanak!!!-Csak inget nem lehet már rá kapni!!:D
Ha általánosságban beszélünk, akkor azt mondom, hogy nem jönnek be a kövér férfiak. Ha jobban belemegyünk, akkor azt, hogy elhízott ne legyen, de egy kis túlsúly még nem vészes, de az ideál akkor is a "görög atléta" típus. :)
Ezzel együtt, az csak egy dolog, hogy ez tetszik, de nem csak nézni szeretném! - mert ugye egy kapcsolatnak több összetevője van...
A párom mackósabb típus, és így (is) szeretem. Én sosem mondtam, hogy fogynia kellene, ő az, aki időnként felhozza, én pedig támogatom, mert pár kilóval könnyebben tényleg egészségesebb lenne.
De a lényeg: őt szeretem mackósan is, a "görög atlétákat" pedig megcsodálom, mint a múzeumban - hiszen a szemnek mindent lehet. :)
"Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. Túl szép, hogy igaz légy." (Venus)
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?
- Én, mint sportos testalkat baj, ha nem szeretem a nagy hasú, kövér férfiakat?