Hold csepp - tapasztalatok (beszélgetés)
A lelki blokkokra való hatása is jó, igen. Pl sokkal nyugodtabb vagyok, nincs hirtelen elkampicsorodas stb. :D
Én Online szoktam rendelni, ha kell küldök linket privátban. De ha beírod a gugliba is, az első két találat is már jó oldalakat ad ki :) mindenhol ugyan annyiba kerül.
Szerintem egy kúrát érdemes csinalni belőle, 2-3 ciklusnyit. Én legalábbis úgy tervezem :)
A Hold-cseppek Éden virágesszencia alatt futnak, de nagyjából lehet egy helyen kapni őket.
A Bach-tól eddig a gyertyánt próbáltam fásultság ellen, nekem bevált tökéletesen :)
Ezt azért kezdtem el, mert egy kis karbantartás sosem árt, és hogy ne akkor kezdjek el kapkodni mindeenféléért, amikor már babaprojekt lenne a téma élesben :)
A PMS tüneteim csökkentek, és a vérzésem ideje is.
Szóval eddig jó :)
Bach terápia?
Engem érdekel:) Próbáltál másfajtát is, vagy csak ezt? Hogy jött az ötlet, hogy ehhez a gyógymódhoz fordulj?
Sziasztok!
Gondoltam indítok egy ilyen fórumot, ahol meg tudjuk beszélni a tapasztalatainkat.
Rövid leírás azoknak, akik még nem hallottak róla: virágesszencia-keverék, kifejezetten nőknek fejlesztve, rendbe teszi a "berendezést", testi-lelki síkon. :)
Ki mit tapasztalt? Használtátok már?
Én pár hete kezdtem szedni, már jelentősen csökkentek a szervizhét előtti hangulatingadozásaim, és maga a vérzés sem húzódott el olyan sokáig, mint szokott.
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata babának adott Maltofer cseppről?
- Mik a tapasztalatok a greapfruit cseppről?
- Moksha cseppekről mik a tapasztalatok?
- Mi a tapasztalatotok a Mastodynon cseppekkel? Rendbehozza a ciklust? Mennyi idő után hat?
- Használta valaki a Sab simplex cseppeket, ha igen mi a tapasztalat, és hány napig próbáljam, hogy hat-e?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?