Mik a tapasztalatok a greapfruit cseppről? (tudásbázis)
Igen!
Akár bőrbetegség esetén is,pattanásra,stb.Megfázásra is.Én szeretem.Hatásos.
biztosan:)
van sokféle termék, a különbség csak a gyártó. (illetve ökonet esetén a forgalmazó, mert ők is valamelyik helyi gyártól rendelik, csak saját csomagolással... olyan ez, mint a tesco gazdaságos termékek, a különbség annyi, hogy az ökonet nem gazdaságos:))
Sziasztok!
Én a másfél éves kisfiamnak adtam grapefruitmag cseppet,immunerősitőnek.Beteges volt,mindig megvolt fázva,és utána sokkal ritkábban kapott el bármit.
Én is szoktam csepegtetni,valóban főleg gyomorra ajánlják(a tesómnak arra be is vált és nem is hízlal), de olvastam, hogy a szervezetedben bárhol lévő CANDIDA gomba ellen is hatékony!
Szerintem jó dolog!
A grapefruit csepp gyerekeknek is adható, de nem mindegy melyiket, (van alkoholos keserű és) semleges!!! és nagyon jó immunerősítő, jó torokgyulladásra, meghűléses betegségekre,
Felnötteknek kitünő gomba ellenes szerré válhat. stb.
páromnak a talpára használtuk mikor pötyös volt!
és 1hónap alatt teljesen elmult még a lábuja között is a szárazság is
én hajamra használom!!!!
festem ideg alapon hullik! "hullot"!!!!!! már nem hullik :):):)
samponomba keverem mikor mosom a hajamat 10 csepp és már 5-6 mosásnál már nem volt a kádban haj,és száritásnál a mosigépen! na jó 2-3-4 száll szokott lenni de ! mikor 49 számoltam ,meg 63 ááááááá......
most már nem és jó!!!!!
Szia!
A Ribomunylt még most kezdtem el adni 2 hete a lányomnak, úgyhogy egyelőre nem tudok róla semmit mondani. Én is mindent kipróbálok, amit ajánlanak, mert a folyton beteg a kiscsaj.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata babának adott Maltofer cseppről?
- Mi a véleményetek a Béres cseppről?Kipróbálnám étvágygerjesztőnek.
- Vénusz cseppről mi a véleményetek?
- Hallottatok már az Adenol horkolásgátló cseppről? Valaki ismeri, esetleg hogy használja-e?