Hol tudok szőrmés usanka-t venni egy 9 hónapos kisfiúnak? (tudásbázis kérdés)
Vettem egy szőrmés usankát v*terán, 800ft-ért.
Képzeljétek: 3hós babának volt írva, 62-es, de a fejkörfogat meg 46-os, akkora a Kisfiam feje.
Szóval mondtam, hogy akkor kérem.
Ha esetleg nem lesz jó, akkor sem buktam sokat :)
hú...talán az elsőn..azt hiszem egy erste bank van pár üzletnyire tőle.úgy sem működik a link ha bemásolod és kitörlöd a szóközöket?
hát,még lehet jó a sapi nektek,max egy picit bő lesz,és jövőre is tudjátok majd használni..sőt,azután is :D
Bakker, akkor az a cukker usanka, amit mutattam, nem lesz jó? :(
Nem engedte a linket megnyitni, csak gondolom, melyik az a sapi, amit te vettél, mert végignéztem minden lehetőséget :D
Ha az a kékes-szőrmés usanka, akkor nagyon jó :)
Hol van next üzlet a westendben?
Az kemény! Nem nagyon megy nekik a számozás.
Vagány ez a sapi. :)
rápróbáltam H&M -ben ezt a sapit a fiamra,80-as kell nekünk 32 hónaposan :D
nem bírtak ki...westend next-ben vettem egy ilyet:
annyira édes a picuron,kedvet kaptam tőled az usankához :D
:D
Megbeszéltük ;)
Kérdeztem amúgy az eladót, hogy lemérné-e a kerületet, de nem válaszolt, ezért kérdeztem itt.
igen, h&m :)
márkán belül is képesek erre ezek szerint :D
Mondjuk a próba nem árt. :)
Most rápróbáltam a fiamra, ez stimmel.
Remélem, jó lesz :)
Most megnéztem gyorsan még egyszer, a fiam 74-es méretet hord, 74/80-as sapka már jó rá, de még elég laza, tehát stimmel a méret.
h&m mindig felül van méretezve. mi előző télen (2 évesen) vettünk neki h&m 12 hónapos sapit. el próbálni,utána lehet neten nézelődni,vagy pontos körméretet kérni az eladótól.
beszélsz angolul?én láttam egy 74-eset,ami a h&m-et ismerve még esélyes lehet nektek idén télre,de meg kellene kérdezni megvan-e stb. angol nyelvű a fórum,de az anyukák itt élnek ,nem külföldről kellene postáztatni :)
Jaj, de jó, köszönöm szépen. :)
Akkor nyugodt szívvel megrendelem :)
Ha így méretezik a sapkát, akkor az ugyanaz, mint a ruha.
Mi is ott vettünk sapkát a fiamnak, ruhaméretének megfelelőt, és jó rá.
Tipegőkből a kisfiam 80-86-osakat visel, de a fej körfogata 45 cm, tehát nem értem, mit takar a 86-os usanka.
Bocs, hogy értetlenkedek... :S
Ilyet szeretnék, csak nem értem a méretezést és így nem merem leütni.
A 86-os az mit takar?
Mert a v*terán azt írja, 86-os méret. De az mi???