Hol tudnék woodoo babát vásárolni? (tudásbázis)
hanem rontásra, szerelmi kötésre, szexualmágiára éa még sorolhatnám...
Mind negatív-és kimeriti a feketemágiát, mert a szabad akaratban, az egyén életébe való beavatkozás..ártó szándékból..
Ezt is jó lett volna ha irod:)
Mi van?
!?
Karmája mindenkinek van:-)))))))
Már aki hisz a reinkarnációban persze:-)))))))))))
Ezt mondd meg a barátnődnek, aki nem tudom milyen ezotériával foglalkozik, de nincs tisztában a fogalmakkal, az fix.
woodoo babát úgy készítik személyre szabottan "bizonyos helyeken, bizonyos emberek" szerintem is félreértelmezted...
Woodoobabát nem szerencsehozásra készítik általában:-(((((((((((((((((((((((((((
Eszébe nincs abbahagyni a tevékenységét....
Feleslegesen mondod neki...
+sokan azt hiszik(az ostobábbak és kevélyek) hogy, ha úgy tesznek mintha mit sem tudnak a dolgokról-akkor biztonságban lesznek...
Pedig pont ellenkezőleg: önmagukat buktatják és a személyükre forditják a figyelmet:)
Okosabban-ha már játszol...
Az wanga baba.
Egyszer kaptam ajándékba egyet, fel is szenteltük, rávéstem az akkori szerelmem nevét, meg a sjátom.
Aztán szakítottunk, és mindenhol negatív dolgok értek, leromlott az egészségem stb.
Kiderült ez olyan mint egy szerelmi kötés, és visszaütött rám ahogy a babát elégettük, és megtisztítottak engem, minden szép lassan helyre állt az életembe. Jah és ez úgy derült ki, hogy van egy bnőm aki ezoteriával foglalkozik, jött hozzám, és meglátta a babát, és leüvöltötte a hajam hogy ez mi a szar?
csináld csak ha karmát akarsz
Ne haragudj, de szerintem nem vagy tisztában a fogalmakkal!
Amit te keresel, az szerencsehozó kabala.
Tanácsolom, üsd be a google keresőjébe előbb a woodoo babát és olvasd el, mit ír, majd a szerencsehozó kabalát.
De lökött vagy:XDDDD
igy akarod bebiztositani magad kifelé? öreg hiba, mert evvel sajáét magad buktatod:DDD
Ép emberke ilyen nem kérdez, csak az aki svindlizik:DD
Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna-szerintem:)