Hol tudnék gyorsfagyasztott szilvás gombócot vásárolni? (olyat ami fini is:D) (tudásbázis)
Az Aldi-s is finom!
Igaz,nem egész szilva,hanem szilvatöltelék van benne,de így is nagyon jó.
Én a Pennyben veszem. Repeta a márkanév. Nagyon finom, jó minőségű.
Nyáron, szilvaérés idején házilag is készítek. Nyilván a házi sokkal finomabb, de ha nincs szilva és nincs időm, akkor ez simán pótolja, nagyon szereti a családom. A Repetának nagyon finom a túrós és a szilvalekváros derelyéje is, sőt a nudli is.
Apukám a Family Frost-tól veszi, az is finom :)
Mi nem tudunk tőlük vásárolni, marad a Lidl :) hétvégén veszek is...
Nálunk még nagyon bejön az epres gombóc is, szintén a csengetős autóból vagy az Aldiból.
Lidl-s :-).
Bírom, akik azt írják, hogy csináld otthon. Ha magad akarnád csinálni, akkor nem tennél fel ilyen kérdést. Van, akinek sok szabadideje van, az főzöcskézzen. Én konkrétan három hete csak vízért megyek a konyhába, mivel reggel 3/47-től dolgoztam este 8-ig, szombaton, vasárnap méheknél voltunk, akácmézet pergetni (hajnali öttől este 9-ig), hétfőn éjfélre értem haza a munkából, tegnap már este 11-re hazaértem (olyan fura volt korán itthon lenni :-)). A három éves gyereket legtöbbször reggel láttam negyed órára, illetve mikor már nyolcra itthon voltam, akkor még fél órát játszottunk. Ki vagyok purcanva, hiába értem ma haza kora délután (1/27), továbbra is csak innivalóért mentem konyhába :-))). Majd szombaton főzök valamit (holnap évzáró a bölcsibe, utána elmegyünk valahova vacsizni :-)).
Holnap el is megyek Lidl-be szilvásgombócért, úgy megkívántam :-)))).
Picit offolok.
Nem tudja valaki, hol lehet Csabai túrós derelyét venni?
coop
tesco
lidl
szinte akárhol...
Úgy látom, hogy mindenki a Lidl-ben kaphatóra szavazott:))
Most azon vigyorgok itt magamban, hogy ez az üzlet van a legmesszebb tőlem:) A város másik felén, de üsse kavics, elmegyek.
Még a CBA-ban kaphatón gondolkodtam, de arra senki nem szavazott:D
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Kevés pénzből olcsón vásárolni, finomakat főzni!
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Mérleg nélkül milyen recept alapján tudnék szilvásgombócot készíteni?