Hogyan tudnék internetről vásárolni, ha nincs bankkártyám? (tudásbázis)
Huh, ezt nem fogják itt kitörölni?
És megbízol bennük, hogy befizetsz nem is kis összeget, ha nem ismered őket? Vannak értékelő visszajelzések a megbízhatóságukról?
Ezt Csekken is be fízethetem mert van címe.?Kedvezményezett neve, székhelye: Skoopy Kft, 1075 Budapest, Madách tér 3.
Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000046-79170006 (UniCredit Bank)
Összeg: 4.470 Ft
Közlemény: 1266858-872405
Nem.Felsorolom a lehetőségeket.Bankkártyás fizetés
Paypal fizetés
MasterCard® Mobile
Fizetés átutalással
Banki készpénzbefizetés
De ha érdekel privátba el küldöm nektek ha szeretnétek tudni hol szeretnék vásárolni.
De lehet elég ha anyít írok hetente jön mindig a mail hogy mikor mi van akcióba 50-70%os akciók most épp múlthéten egy szoli bérlet van akcióba azt szeretném meg venni nagyon jó áron van.
Ez nem így van, ha én pl OTP bankos számlára szeretnék befizetni, de nincs ott számlám, akkor is tudok befizetni pénzt. Ugyanígy van ez az összes bankkal, kivéve a helyi Takarékszövetkezetek.
Más a helyzet akkor ha csak számláról tudsz utalni egy másik számlára. Azt természetesen csak onnan tudod intézni ahol vezetik a folyószámlád.
Szia!Nem kell hozzá bankkártya!
Folyoszámlád van?
Ha az sincs akkor mond meg az eladónak és akkor csak a kinevezett bankba bemész és befizeted a számlájára a pénzt!
Attól függ milyen oldalról.
Valóban vannak olyan oldalak ahol csak és kizárólag bankkártyával lehet vásárolni.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Lakossági folyószámlához nincs meg a bankkártyám, igényelhetek újat?
- Két híres képet szeretnék megvásárolni az internetről, de nem találok olyan oldalt ahol megtalálnám őket pl.keretezve. Hol tudom megvenni?
- Tudja valaki, hogy a beiskoláztatási támogatást az idén is le lehet vásárolni a tescoban? Mert nincs feltüntetve a jegy hátulján.
- Egészségpénztárra, meddig lehet vásárolni gyermekápolási termékeket? (gyermek hány éves koráig, v. nincs kikötés? pl. 2 éves)
- Nők/Lányok! Szoktatok internetről ékszert vásárolni? Szerintetek érdemes? Melyik a legjobb webshop ahol választék is van?