Hol tudnék venni felcsatolhatós póthajat Kecskeméten nem lehet kapni, s mennyíbe kerül 50-60cm hosszú? (tudásbázis)
55cm hosszú 110grammos haj, sosem használt csak kibontottam, nagyon szép fényes hajszálak, szálirányos (nem gubancolódik) I. osztályú Remy haj. 15000 forintért vettem 11000ért odaadnám, azonnal elvihető. Szőkésbarna árnyalat, a teteje banásabb és OMBRÉSAN világosodik ki szőkére a vége :)
Képet tudok küldeni emailben ha kell :)
55cm hosszú 110grammos haj, sosem használt csak kibontottam, nagyon szép fényes hajszálak, szálirányos (nem gubancolódik) I. osztályú Remy haj. 15000 forintért vettem 11000ért odaadnám, azonnal elvihető. Szőkésbarna árnyalat, a teteje banásabb és OMBRÉSAN világosodik ki szőkére a vége :)
Képet tudok privátban küldeni
Képet tudok emailcímre küldeni
Sziasztok:)
Én is a csatos hajról szeretnék érdeklődni..
Esetleg akinek van/volt...írja le a tapasztalatait...
Nekem dús a hajam így kb. 30.000ft körül lenne ami mutatna:)
Köszi előre is:)
sziasztok
ázsia hajat keresek 55-60 120grammot s.o.s ben
Fel mennék én pestre is venni csak 30ezreket nem akarok kiadni érte.
Meg nem tudom mennyíre tartos.Meg fogom írni.
Kint érdemes lenne venni lengyelbe de májúsba megyünk csak én meg már is szeretnék pothajat.
Igen mert én hallottam olyat,hogy ha nem jól rakják fel akkor a hőillesztettel ki jön a saját hajad is.-(Én ezért inkább nem szeretnék hanem felcsatolhatost.
Hallottam,hogy pesten az Ázsiába lehet kapni csak nem tudom mennyíbe kerül így nem megyek fel.
Szia!
Mert olvastam régen ,hogy volt aki vett és 6éve használja már.