Hol tudnék minőségi tokaji bort vásárolni? (tudásbázis)
Mi nagyon sokat járunk nincs messze.
Tokaji bort a legjobb ha Táján vásárolsz ott nagyon jó árban tudol pincéből bort venni:aszú,hárslevelű,rizling,muskotály.
vörös Tokajban nincs.
Egerben a Szépasszonyok völgyében szoktunk vörösbort venni:medoknart ez a kedvencem telt édes finom.Tudok ha kell cimet irni priviben,sőt mindenképpen ki kell próbálnod a jégbort drága de isteni Egerben ez is van.
Bor Mintaboltban.
Vagy hivd fel a Borászatot és kérdezd, meg hol kaphatsz eredetit.
én régen igy kaptam Tokaji Essence-t.
És van vörösbor Tokajban?
Az idén mi is átmentünk Tokajon, de nem mertünk megállni a pincéknél :( Ha tényleg finom, jövőre megkóstoljuk. Én nem szeretem a bort, de sokan azt mondják a tokait érdemes megkóstolni:)
Hát nem tudom... Én finom tokaji bort nem a pincesoron találtam.
Viszont Tarcalon és Bodrogkisfaludon nagyon finik vannak.
Köszi! Ugye ezek mind palackozott borok?
Nem feltétlenül van szükségem palackozottra, ha kimérős olcsóbb, persze a minőség számit olyan is jöhet, mert egy alkalomra kellene.
Szaisztok!
Tudomásom szerint csak fehér borok vannak Tokajba. A közeljövőben szeretnék tokaji bort vásárolni. (kb.20 l.) nem olyan nagy mennyiséget. Úgy gondolom, h. száraz és félédes kellene.
Ha valakinek valami jó ötlete van hol lehet nem túl drágán kapni (persze Tokajba) szívesen veszem ha megírja privibe a címet telefonszámot, esetleg akár a bor árát is.
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Kevés pénzből olcsón vásárolni, finomakat főzni!
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Csatlakoznál egy vásárlókörhöz, hogy közvetlenül hazai termelőktől minőségi termékeket tudj vásárolni?