Hol lehet venni szép, jól tartó melltartót nem csillagászati áron? (tudásbázis)
Szerintem a Triumph a legjobb. Lehet, hogy nem a legolcsóbb, de akár 4-5 évet is hiba nélkül kibír.
A lányom anyósomtól dús kebleket örökölt, nagyon nehéz neki venni olyant ami jó (85G vagy H) De legutóbb kínaiban sikerült vennie nagyon jót. Megszólalásig Triumph :D Nagyon megörült neki! Az árkülönbségről már nem is beszélek! :D
egyetértek, én is azt mondom, hogy érdemes minőségi fehérneműt venni, mert az tényleg évekig szép marad, nem megy szét, nem esik ki belőle a merevítő, nem válik le a csipke stb.
ha így nézzük, akkor már lehet, hogy a noname olcsóbb a drágább, mert abból hármat veszel addig, amíg a márkásból egyet (és még kevésbé kényelmes és szép is)
+1 a triumphnak.
Nagyon jó akciókat lehet kifogni.
A bonprix tényleg jó. Nekem nagy mellem van, és meglepően jókat tudtam már náluk venni.
Egyébként Triumph-ban januárban mindig vannak leárazások, akkor szoktam venni pár darabot.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, hogy a melltartó merevítő "drót a helyén maradjon", ne szakítsa ki az anyagot?
- Ti mennyiért szoktatok fehérneműt venni?(pl.: melltartó vagy melltartó+tanga)?
- Fel lehet venni olyan felsőt, amiben átlátszik a melltartó?
- Tudja valaki, hogy hol lehet csillagászati távcsövet venni?
- Tudja valaki hol lehet melltartó hosszabbitót venni?
- Hol lehet venni nagyméretű melltartót kb 5-6 ezer Ft-ért, ami tart is?