Mit lehet tenni, hogy a melltartó merevítő "drót a helyén maradjon", ne szakítsa ki az anyagot? (tudásbázis)
Azt a ....omat.
Akkor inkább varrogatom. :D
de milyen gyártmány (márka) volt?
4e egyébként szerintem egy nem drága kategória:) de ennyiért már lehet kapni jó minőségűt most, hogy kiárusításos időszak van a boltokban.
de a minőség nem az ártól függ.
pont ezt akartam én is írni:)
a jó minőségű melltartóból nem jön ki a fém merevítő.
ez annyira így van, hogy nekem kb 5 éve mutatott valaki egy ilyen merevítőt, és fogalmam sem volt, hogy mi ez, nekem még sosem jött ki ilyen a melltartómból.
Mit lehet tenni? Jó minőségű melltartót kell venni, ennyi.
Magam is merevítőset hordok, a Triumph a kedvenc márkám, mert akciósan, outletben pár ezerért lehet venni jó fazonokat, nem feltétlenül a tízezres a cél nálam sem.
Amit piacon, kínaiban és egyéb olcsóbb helyeken vettem, kivétel nélkül nagyon hamar tönkrementek, kijött a drót, vagy eleve annyira hajlékony volt, hogy nem tartott semmit.
Vékony szalagot varrnak oda. Az egyik végét odarögzítik (általában a közép felé eső részét), és a másik végére patentot varrnak. A patent alsó része a ruhához van varrva, a felső meg a szalaghoz.
Vékony ruhánál inkább műanyag patentot használj.
Az anyag előbb-utóbb elkopik és az ún.halcsont átfúródik az elvékonyodott szöveten.
40°C + lavór + kevés mosószer.
De véges az élettartama.
Szerintem nem szabad felvenni és akkor sokáig tart:)
Nem jó méretet választasz. Egy számmal kisebb kosárra van szükséged. Ha nagyobb a kosár a kelleténél, akkor kicsit kidől némely testhelyzetben, pl: előredőlés. Ilyenkor koptatja a merevítő végénél a melltartóanyagát a felsőkar.
Én így tapasztaltam. Nekem a belső anyag még sosem szakadt ki.
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Szerintetek 1 igazán jó melltartó megér közel 10ezer ft-ot?
- Nektek is kiszokott jönni a merevítő a melltartóból és szúr?
- Minden melltartómból kijön a merevitő! Mit lehet tenni?