Ti mennyiért szoktatok fehérneműt venni?(pl.: melltartó vagy melltartó+tanga)? (tudásbázis kérdés)
Hát nekem a 85-90/C méret bőven elég, szerintem pont elég is. Főleg sportnál.
Tudom, hogy vannak brutál méretek, nemrég a Tescoban láttam (hát vagy fürdőruhák vagy melltartó bugyival) akkora méreteket, hogy a fejem is belefért volna a kosár részébe.
Szerintem ez már kényelmetlen lehet. Na ez már nem nagy, hanem óriási.
Hogy mi köze a mellméretnek a melltartó minőségéhez?
A melltartót régebben a kínaiban vettem, (85/c méret), állandóan kinyúlott, és a merevítő meg kibújt és mindig vissza kellett varrni.
Vettem két db nagyon jó minőségű kb 5000 ft/db melltartót, és nagyon jól bírják már 3 éve.
Hófehér maradt, semmi kinyúlás és minőségromlás.
A kínai nem bírja el a nagy melleket. :D
Bugyit olyan 1000 körül szoktam vásárolni, néha adok érte többet is ha valami szetthez drágább van. Melltartót, vagy trikót olyan 2000-8000 tartományban vásárolok.
Mostanában a bambuszos j.press-t favorizálom, nagyon kellemes viselet és nem is olyan húzós az ára.
Kazincbarcika
Ide is tettem fel amúgy képeket,kb 1 hétig voltak fent,de amiket feltettem,mindet elvitték (a boltból):) szóval leszedtem.:)
ez az üzlet
hol van?
Nem. Nem kínai cuccok.
Pl. nekem innen vannak a cuccaim,és kb 3 napja dobáltam ki a 70 meg 75/b melltartatóim, most meg hordok 80/85b-t ,akkor sejtheted h nem rossz minőség.:)
Kérdésem oka,hogy végkiárusítás van nálunk (50%) kedvezmény mindenre,pl egy garnitúra 1890ft/-nak a fele...bejött egy hölgy,mondom neki hogy ez és ez van.és huzza a száját,hogy drága...
De a kínais,mármint ami a kínaiba van az nem kell neki,mert úgyis tönkremegy hamar.:O)
És nem ő volt az első ilyen aki tátott szájjal nézett.
Márkától függ.
Én a triumph-ot szeretem, 6700 Ft volt a legutóbbi melltartóm. Kényelmes, tartja a mellet és jóminőségű.
Melltartó: 9-11000.- Ft. között
Bugyi: 600.- Ft.
Melltartó: triumph 8000 ft körül (az olcsóbb nem tartja meg rendesen a nagy mellet)
Bugyi jó a kínai is: 200-500 ft
pár éve rendeltem egy cégtől...(brossúrás reklám volt) gondoltam kipróbálom, mert az első garnitúra nagyon kedvező áron volt...(talán ezres alatt a melltartó+bugyi+tanga)
még kettőt kértem, aztán lemondtam...sajnos...
olyan jó minőségűek, hogy 4 éve megvan ez a 3 garnitúra, elnyűhetetlen...
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Szerintetek 1 igazán jó melltartó megér közel 10ezer ft-ot?
- Tudtok ajánlani olyan budapesti fehérneműboltot, ahol az eladók tényleg értenek a vevő pontos melltartóméretének meghatározásához?
- Hol lehet tartós, kényelmes 100 D melltartót kapni és mennyiért?