Hol lehet kompressziós ruhát teljes testre vásárolni? (tudásbázis)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Eniss...te mostanában nagyon sok mindent olvasol félre...Khmm...
:DDDDDDDDDDDD
na az szép! :))))))))))
Sziasztok!
Kompressziós ruházatot keresnék, olyat, ami teljes testre való, tehát nem több részből áll, hanem "belebújós", szorít combban, hasban, mellkasban.
Eddig egyetlen egy ilyet találtam:
Ezzel viszont az a bajom, hogy csatos az eleje, én pedig sportoláshoz használnám, mozgáshoz, és félek, hogy 1-2 hónapon belül megadja magát, a csatok fém részei elgörbülnék, szétesnek. Félelmem tovább növeli, hogy gyógyuláshoz, normál életvitelhez tervezték, nem sportoláshoz...
Tudnátok esetleg ehhez hasonló ruhát ajánlani, de olyat, ami stabilabb kivitel? Esetleg még állhatna két külön részből, egy alsóból és egy felsőből is.
A lényeg nekem az lenne, hogy nem szeretném műttetni magam (bőrfelesleg hason, mellkason, combon), edzésnél, sportolásnál viszont zavar, és erre szeretnék egy ilyen ruhát venni.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Kevés pénzből olcsón vásárolni, finomakat főzni!
- Mini Yorkit szeretnék vásárolni
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Erős szívóhatású, nagy teljesítményű porszívót szeretnék vásárolni.Melyik típust ajánlanátok?