Hol kezdődik a szegénység? (beszélgetős fórum)
mindenkinek mások az igényei.De a szegénység a napi betevö hiányánál kezdödik.
Virtuálisan ha vki naponta vergődik az aktuális semmivel...
akkor gyújtok be,amikor akarok,aztán szidom a gázszámlást.mintha ő szegény tehetne valamiről.
Ismerőseim egy kis bajor faluban laknak és nem szegények. Télen a házakban 18°C van. :)
egy meleg tégla volt az ágyban.meg a jó vastag dunyha.
főleg,ha süt a nap.de tényleg nem vagyok hajlandó fázni.
Lemondtam a mobil netet. Kezdődik....? :P
Egyébként tényleg így van, a szegénység mindenkinek máshol kezdődik. Ott ahol a saját igényeit kell drasztikusan alább adnia.
A lemondásnál.
Tom", írtam már.
Pl. itt -9s. :(
[link]
Akár háromezren is lehetnek azok a budapestiek, akik a munkanélküliség, a devizahitelek vagy éppen az általános kilátástalanság miatt a Pest megyei Pilis présházaiba és gazdasági épületeibe költöztek. A komfort nélküli épületekben, víz és olykor villany nélkül, ősszel sárban, nyáron porban próbálnak alámerülni, hogy kibekkeljék a kibekkelhetetlent.
Tudom, miről beszélsz.
De most már jó, ugye?
Én is. A mai napig összeszorul a szívem, ha visszagondolok, milyen jéghideg volt mindig a lakásban... :///
meg meleg legyen.én egész gyerekkoromban fáztam,
Így van.
Mikor lemondasz bármiről, hogy holnap legalább enni tudj.
Nekem ott kezdődik a szegénység, amikor már alapvető dolgokon is el kell gondolkodni, hogy megengedhetem-e magamnak.
Te melyik országban élsz?
Tudod egyáltalán mi is az a szegénység? :(
Ahol a pénzt nem tudják beosztani
Van itt pénz, csak nem ránk.
de kell a stadionokra,kisvasútra,egyéb hiábavalóságra.mikor megszakították a műsort,azt hittem tán kitört a harmadik világháború,de csak hazahozták a seuso kincseket.ez lenne a legnagyobb gondunk.
meg a jövedéki adó is.legyen az ékszereken,dohányon,italon,de a benzinen,gázolajon?az szinte minden termék árában benne van.
Szerintem ott kezdődik, amikor valaki létminimum alatt él. Tehát az életét és szükségleteit, nem tudja minimálisan egy elfogadható szinten sem fedezni.
[link]
Lehetne, ha akarnák, de nem akarják!
:)
Parasztvakítás! A fiatalokra akarnak hatni...
hahaha!
A 27% világbajnok áfa nemcsak a zembereknek rossz, de az ország gazdaságának is.
aszondja az internet áfáját csökkentik. nem régen emelni akarták.
ha a kukàbol kell èlni...
Hát igen.
Mifelénk is így van. Nem is kérek számlát, amíg a helyzet nem változik. Több marad a kis zembereknek legalább.
vagy feketén.hozzánk 10 éve járnak árusok,de számlát sose adnak.de van is emeletes ház,három autó,aranyfog.
További ajánlott fórumok: