Hol keressek segítséget törött szárnyú madárnak? (beszélgetős fórum)
Nem volt ő lelketlen,ő volt az egyetlen aki egyáltalán hajlandó volt megnézni..de neki nem volt röntgenje és nem műtött:DDD
De igen,végül tényleg jó lett minden ,és van egy szabadon élő de saját madárkám:DD
De jó, akkor van egy saját madárkád.
Azt a lelketlen állatorvost meg...
Atyavilág! Az egy rabló.
Gondolom meglepetésedben nem kérdezted meg, hogyan könnyíthetnél a madárkának.
szia! 20 ezer a műtét? ha én állatorvos lennék, és bejöttél volna hozzám, én ingyen megcsináltam volna, mert ritka az ilyen ember aki befogad egy kis madárkát!
kitartás, ás sok sikert :)
Sziasztok:D
Beszámolok:D
Voltam az állatorvosnál kedden és azt mondta kb 20ezer a műtét,de ha nem akarom hogy repüljön akkor elél szépen egy elkjerített részben..Na..ma elkerítettem neki ,és kiraktam oda ...van egy fa amin üldögél ..és tető a feje felett /ez egy félgarázs alatt van...eddig okés ...cuki,és felült a fára...hát eddig ennyi.Szegénynek lóg a szárgya /a jobb/és nem tudom ne kössem -e föl a teste mellé?!Szerintetek??Abból indulok ki,hogy ha eltört és lóg ,könyebbség lenne neki,ha nem húzná lefelé,és nem fájna annyira?!!!
Sziasztok csajok!!
Beszámolnék mint ígértem..Ma még húsvét hétfőn nincs orvosunk,de már dél zacsi kölet evett meg,és iszik is...szedtem neki tyúlhúrt..és holnap besírom egy állatorvoshoz...ha fizetek ,hát fizetek,de az én lelkiismeretem akkor tiszta,ha őt sikerül meggyógyítani:DD
Képzekjétek ,ha símogatom a hátát akkor is eszik kölest...sőt jobban iparkodik,,nnna szóval cuki:DDD
Holnap beszámolok mit intéztem:DD