Hol kaphatok kókuszzsírt? (tudásbázis)
Köszönöm a sok hasznos választ!
A vásárcsarnokban azt a boltot ismerem is,de valahogy eszembe sem jutott!
"bio"boltokban, ázsiai kajaboltokban, jobban ellátott élelmiszer üzletben (nem az üzletláncokra gondolok).
persze neten is tudsz rendelni, de nem olyan extra dolog ez, simán be lehet szerezni, főleg ha bp-en laksz.
Itt meg meg is lehet vásárolni a neten, házhoz is viszik elvileg. De szerintem meg is veheted amúgy is náluk.
Ezt találtam a neten, itt van telefon szám is. Hívd fel, remélhetőleg meg is lesz hol tudsz venni.
Ezt már én is kerestem korábban.
Tesco, cora, auchan, lidl, penny, match, aldi, coop. ezekbe az üzletekbe nem is volt még sosem.
Szerintem is valami keleti boltban kellene megnézned ha lehet kapni netán. Vagy kínai vagy indiai boltban.
Szóval azt akartam írni,míg véletlenül el nem küldtem,hogy hol kaphatok kókusz zsírt??
Tesc.ban már néztem és nállunk nincs!
Karácsonyi sütibe kellene!
További ajánlott fórumok:
- Ha nekem van érettségin egy ötös írásbelim, és szóbelin nem tudok semmit, akkor melyik igaz?megbuktam, vagyk négyest kaphatok csak?
- Használ valaki kókuszzsírt?
- Mi a tapasztalatod kókuszzsírral való sütéssel/főzéssel?
- Hiperinzulinémia és inzulinrezisztencia esetén lehet-e kókuszzsírt vagy pálmazsírt használni?
- Valaki próbálta már a kókuszzsírt vagy a kókusz olajat? Tényleg lehet vele fogyni?
- 250 g kókuszzsír, hány ml olajnak felel meg?