Hol fáj ha beindul a szülés? (tudásbázis)
saját tapasztalat.Bocsika:)
én még mosogattam is utána hogy segitsek anyósnak,de enni nem tudtam annyit:)
akkor biztos fogom tudni
csak hát ez az időjárás kicsit betesz.
a dokim mondta még jó lenne ha 2 hetet kibírnék.
reméljük
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Lefelé húzó görcsös érzés nekem a derekam is majd le szakadt!
Valamint sűrün kellett vécére járnom!
Érdekes ez, a nők nagy része tényleg tudja, ha beindul hogy na most ez az! :D Aztán hallottam olyan lányról (fiatal volt nagyon 16éves) aki vagy 4szer ment be a korházba, hogy szülni fog...de hazaküldték, hogy semmi......aztán 5ödjére bejött neki :)
Én biztos vagyok magamban! Állj hozzá te is így és ne idegeskedj! :) Várom már nagyon...de még a felénél tartok csak :) Minden jót kívánok és komplikáció mentes szülést!
Nekem a 2. terhességnél már a 7. hónaptól voltak jósló fájásaim.
Ne aggódj, nem fogsz még szülni...:)
Ösztönösen tudni fogod. Engem a szülésznő az első lányom születése előtt a 6. hónapban felkészített, kb.8 féle verziót mondott, hogyan indulhat meg a szülés, honnan tudom, ez az. Persze, hogy egy 9.változat jött, de éreztem. A második lányomnál a "hagyományos" verzió jött be, fájásokkal (erősebb menstruációs fájásokhoz hasonlítanak) és különböző időközökkel, de rendszeresen. Akár órát is igazíthatsz hozzájuk.
Sok sikert és kitartást!:)
hát remélem
mindig ezt mondják h akkor tudni fogom
remélem
csak már egyre közelebb vagyok a szüléshez és kezdek félni h biztos fogom e tudni. mert ugye még ilyen nem volt velem. aztán ugyan így vagyok a szoptatással. meg mindennel, és mindig mondják h fogom akkor tudni.
úgy legyen
Ó,itt is a válasz:)
Igen lehet jósló sztem.
Ez mindenkinél más és más.Én 5percenként jelentkező jóslókkal mentem be a kórházba,másnap a doki haza is akart küldeni a 10es vizit után,este fél 7kor megszületett a kisfiam.
Tudni fogod,nyugi!Addig is pihengess!
További ajánlott fórumok:
- 26.héten beindult szülésnél mik a baba esélyei?
- Félénk pasik beindulnak?
- Mennyi tonikot igyak, hogy beinduljon a szülés? (holnapra vagyok kiirva)
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- A kézzel tágitástól beindult már valakinek a szülés?
- 2111-es méhszájnál kb mennyi idő amíg beindul a szülés?