Hogyhogy anya lettem?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyhogy anya lettem?!
Sziasztok kedves hozzászólók!
Én vagyok a cikk írója,az adatlapomon ott vannak a képek a fiúkról,ennek jeleként!
Nagyon köszönöm a gratulációkat,a védelmemre szóló szavakat,és a kétkedők hitetlenkedését!
Néhány dologra reagálnék:
-A cikk valós tényeket tartalmaz.
-Azért töröltettem magam,mert gyakorlatilag függő lettem,és néhány gép elött töltött éjszaka után rájöttem,hogy ezt az időt hasznos dolgokra is fordíthatom: másnapi kaja előkészítés,vasalás,stb.
-A betegségekről azért nem írtam,mert szeretném elkerülni,hogy valaki,akinek ugyanaz a problémája,mint nekem,a cikk elolvasása után reménykedni kezdjen,mert az,hogy velem megtörtént,nem garancia semmire! Ezután sem szeretnék erről írni,már csak azért sem,mert a legmélyebb magánügyem.
Végül: a hitetlenség nélkül nem beszélhetnénk csodákról,mert ha mindenki hinne,semmi nem adna okot a csodálkozásra!
Személyesen is ismerek olyan nőt, akinek orvosi papírja van arról, hogy nem lehet gyereke, aztán most lesz 2 éves a picije.
Nem tudjuk, a cikk valóban valós e, nekem nem furcsa, bizonyára mert hallottam már hasonló eseteket, meg mint mondtam, ismerek is személyesen. Szerintem az a baj, (mármint a kételkedőkkel), hogy mindenki annyira szeretné, ha egy kis csoda velük is megtörténne. De hát a csoda ritka dolog, és nem mindenkinek jár(bizonyára ennek is oka van) Így, ha mással történnek ilyen ritka, jó dolgok, akkor azok, akik nem tudnak örülni a más boldogságának, irigyek lesznek, és támadnak. Van erre is példa a hozzászólók között. Amit pedig írtam, az nem sértés volt, hanem az igazság. :)))
Annyiban igazatok van, hogy a cikk tartalmaz évszámokat, ez nekem csak második olvasatra tűnt fel, elsőre csak átfutottam és ebből adódóan, megalapozatlanul hoztam véleményt!
Tényleg ironizált a szerző!
Viszont - és sajnálom, ha ezzel valakit is megbántok, mert nem áll szándékomban - az első megérzésem továbbra sem változott, mivel nekem ez a "túl szép, hogy igaz legyen" kategória, történetnek nagyon jó, de szerintem inkább féligazságokat tartalmaz.
E7500: valóban figyelmetlen voltam a cikk kapcsán, de senkit sem sértegettem, ellentétben veled!
Szia! Szép történet, és bizonyíték, hogy vannak még csodák! Nem szeretnék tapintatlan lenni, de megkérdezhetem, hogy mi volt a betegséged, ami miatt (elviekben) nem lehetett volna babád?
Gratulálok, nagyon szépe!
Ági299: tényleg ilyen sötétnek tetszik lenni???
Gratulálok a gyerekekhez.:)
Ez szerintem sok erőt és kitartást ad azoknak akiknek nem lehet gyerekük.:)
Szép történet...
Nem akarom bántani a szerzőt, de valamit nem értek...
Szóval, volt vetélés 27 éves korában, ha jól emlékszek... Utána jött a komoly kapcsolat, aztán a gyerekek. Legyen kb. akkor 30 éves a cikket író hölgy. A fiúk férfivé értek, azaz 30 + 16, vagy legyen csak 30+14, már az is kb 45, szóval 45 évesen már nemigen akrnak/tudnak (ritka kivételtől eltekintve) a nők 3. gyereket szülni...
Na, nekem itt sántít a történet!
Csodaszép történet! Gratulálok a gyönyörű gyerekeidhez!
Kívánom, hogy jöjjön össze az a harmadik is! :)
kisse felreertheto voltal :)
de felejtsuk el :D
De vajon miért lett ma megjelentetve?
Amúgy tényleg elég "meseszerű" az egész.
Jaj dehogy, nem mondott ilyet senki!
Belőlem csak a keserűség beszélt, de odaírtam azt is, hogy amennyiben a cikk igaz, akkor örülök a sikernek - és igaz ez mindenkire, akinek ennek ellenére összejött.
nekem hivatalos papirom van a meddosegrol
2 gyerekem van. Akkor most en vagyok a szar alak mert neked nem jott ossze?
Bocsi de ez kisse taszito volt
Ha ez mind igaz, akkor csak gratulálok.
Ha nem... akkor talán jogosan nyílt ki a bicska a zsebemben, hogy "a fenébe is, akinek elvileg nem lehet, az spontán terhes lesz többször is, és már 2 gyereke is van, én (meg sokan mások) meg itt küzdök egy sikeres terhességért..." :(
Szóhoz sem jutok, nagyon szépen köszönöm ezt a cikket neked.
Nagyon jó volt olvasni.