Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Írt már valaki rajongói levelet? fórum

Írt már valaki rajongói levelet? (beszélgetés)

15. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:58
Én igen
14. vigyefene (válaszként erre: 12. - Pulcsis)
tegnap 23:13
Abban biztos vagyok. Hehehe.
13. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:13
Dj Mad Dog- on gondolkodom..😀 Nem írtam soha.
12. Pulcsis (válaszként erre: 11. - Vigyefene)
tegnap 23:11
Elvisnél mérföldekkel jobb nő vagyok, azt garantálom! 🤣🤣🤣🤣
11. vigyefene (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
tegnap 23:00

Mivel titokban tartod magad, nem és nem kedveském.

Még Elvis Presleynek sem, pedig egy helyen volt katona Németországban a bátyámmal. Tehát ugyanazon a helyen, de 2 évvel később, tehát nem ugyanabban az időben. Nem mindig vagyok itt, mert itthon van a fiam a szomszéd államból.

10. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
tegnap 22:58
Az volt valóban. 5 kg-ot fogytam, sokat fájt a fejem, rosszul aludtam, mindenen kiborultam. Kiheverni valóban nem tudtam, de valamennyire össze szedtem magam. Már nem sírom el magam azonnal ha arra gondolok hogy hiányzik, csinálok olyan programokat amik csak nem róla szólnak, mert tudom hogy fontos a realitás is, fizikai tüneteim is kezdenek elmúlni. De ez csak azért van, mert rájöttem hogy magammal szúrok ki, és nem kerülök hozzá úgyse közelebb. Viszont nem engedtem el teljesen a dolgot, de ami telt tőlem, megtettem, aztán marad a csodát várni lehetőség. Ha híres lennék egyszerűbb lenne bárkivel felvenni a kapcsolatot, de sajnos nincs sok esély rá. De ezekkel a kihívásokkal együtt is valamilyen szinten szerencsésnek érzem magam hogy nem évszázadokkal ezelőtt éltem, és így a kortársa lehetek és több esélyem van a nullánál ha kevéssel is. Az igazi nőt, nem tudom mire érted. Talán arra hogy nem híres? Ha Drew nem lenne híres, vagy hirtelen elvesztené a népszerűségét, akkor is ő lenne az igazi. Erről én nem tehetek, így érzem. Nyilván azelőtt gondolkodtam az átlagba is.
9. Pulcsis (válaszként erre: 8. - Vigyefene)
tegnap 22:55
De csak mert Te is értem rajongsz, és nem mersz írni 🤣
tegnap 22:52
Nem.
7. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 22:38

Mélységesen sajnálom! Igazi csapás lehetett ez Neked! Mai napig se tudtad kiheverni....

Igazi nőn gondolkodtál már? 🙈

6. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
tegnap 22:35
Sajnos nem. 5 millió emberből művészet lenne kitűnni. Mondjuk akkor még csak durván 4.9 millióan voltunk a rajongói oldalon.
5. Pulcsis (válaszként erre: 4. - Kaliforniai tornádó)
tegnap 22:32
Drew nem válaszolt? 🤣
tegnap 22:29
Én igen, de ezt inkább hagyjuk.
tegnap 22:29
Írtam anno többet is, de nem sportolónak! :)
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:46
Nekem írtak már. Az számít? 😅
tegnap 21:43
Pl sportolónak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook