Rajongói levelek (beszélgetés)
Akkora pro voltam, hogy az egyiktől egy képeslapot kaptam (a képes részén természetesen ő volt) egy kedves, kézzel írt üzenettel, a másik (Magyarországon játszó külföldi futballista) klubjának az elnöke pedig felhívott, hogy megköszönje a levelemet 😆 A harmadik (nem sportoló) illető személyesen hívott fel, hogy boldog új évet kívánjon 😁 Ezek a hívások vezetékes telefonon voltak, nyilván , mert még az "őskorban" voltunk...
De kaptam dedikált fotót a kedvenc focicsapatom minden tagjától , a Forma-1-es pilótától akiért oda voltam meg vissza , sőt a tesóm barátnőjének a levelét is lefordítottam mikor megkért (azt nem tudom, hogy ő kapott-e választ)
(Ha az "igazi" pasizásban csak feleennyire lettem volna sikeres, nem itt tartanék 😠)
Interneten írtam és választ is kaptam, kapok rá :)
Zenei rajongó vagyok, sok magyar és több 90s-2000s világsztárral taliztam már személyesen is és még fogok másokkal is :)
Nekem nem dedikálás kell, hanem közös kép vagy videó :)
Szia.
Igen.
Még gyerekként, angolul..
Semmi válasz.
Fiatalság, bolondság...
😁😁😁😁
Mivel titokban tartod magad, nem és nem kedveském.
Még Elvis Presleynek sem, pedig egy helyen volt katona Németországban a bátyámmal. Tehát ugyanazon a helyen, de 2 évvel később, tehát nem ugyanabban az időben. Nem mindig vagyok itt, mert itthon van a fiam a szomszéd államból.
Mélységesen sajnálom! Igazi csapás lehetett ez Neked! Mai napig se tudtad kiheverni....
Igazi nőn gondolkodtál már? 🙈
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni?Iwiwen nem tudok levelet olvasni!
- Kapott valaki már ilyen levelet??
- A Grace klinika rajongóinak
- Gmail-ben nem szeretnék levelet kapni valakitől, le tudom tiltani?
- Gyilkos elmék, Döglött akták sorozatok rajongói, Ide!
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.