Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Rajongói levelek fórum

Rajongói levelek (beszélgetés)

nov. 28. 17:42
soha nem írtam ilyet
27. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 21:39

Akkora pro voltam, hogy az egyiktől egy képeslapot kaptam (a képes részén természetesen ő volt) egy kedves, kézzel írt üzenettel, a másik (Magyarországon játszó külföldi futballista) klubjának az elnöke pedig felhívott, hogy megköszönje a levelemet 😆 A harmadik (nem sportoló) illető személyesen hívott fel, hogy boldog új évet kívánjon 😁 Ezek a hívások vezetékes telefonon voltak, nyilván , mert még az "őskorban" voltunk...

De kaptam dedikált fotót a kedvenc focicsapatom minden tagjától , a Forma-1-es pilótától akiért oda voltam meg vissza , sőt a tesóm barátnőjének a levelét is lefordítottam mikor megkért (azt nem tudom, hogy ő kapott-e választ)

(Ha az "igazi" pasizásban csak feleennyire lettem volna sikeres, nem itt tartanék 😠)

26. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 14:21
Igen, még kamaszkoromban.
25. srcrss
nov. 22. 13:42
Valaki biztos. Én nem. Nem rajongtam annyira senkiért.
nov. 22. 13:41
Igen, régen a Lolának, a Barátok köztből a Kardos Esztinek és a Való világból a Sziszinek és válaszoltak is :))
nov. 22. 13:12
Írni nem írtam, de kapni kaptam.
22. Sz123
nov. 22. 12:43
Szintén, én is. Szerintem azóta azon gondolkoznak, mit is akartam írni :D
nov. 22. 09:01

Interneten írtam és választ is kaptam, kapok rá :)

Zenei rajongó vagyok, sok magyar és több 90s-2000s világsztárral taliztam már személyesen is és még fogok másokkal is :)

Nekem nem dedikálás kell, hanem közös kép vagy videó :)

nov. 22. 07:46
Régen volt a bravo és popcorn újság abba jelent meg a levelezési címe a backstreet boysnak , spice girls stb ..oda írtam hogy kapjak dedikált kártyát de persze sose kaptam 😅😅😅
nov. 22. 07:39
Én egyszer véletlenül ráírtam 1 énekesre, de csak ennyi.
18. Zoxa
nov. 22. 06:49
Gyerekként Harrison Fordnak és kaptam egy dedikált fotót (róla, természetesen).
nov. 22. 05:52

Szia.

Igen.

Még gyerekként, angolul..

Semmi válasz.

Fiatalság, bolondság...

😁😁😁😁

16. Egnisz
nov. 22. 04:14
Igen, 15 éves koromban. 😀
15. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 00:58
Én igen
14. vigyefene (válaszként erre: 12. - Pulcsis)
nov. 21. 23:13
Abban biztos vagyok. Hehehe.
13. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 21. 23:13
Dj Mad Dog- on gondolkodom..😀 Nem írtam soha.
12. Pulcsis (válaszként erre: 11. - Vigyefene)
nov. 21. 23:11
Elvisnél mérföldekkel jobb nő vagyok, azt garantálom! 🤣🤣🤣🤣
11. vigyefene (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
nov. 21. 23:00

Mivel titokban tartod magad, nem és nem kedveském.

Még Elvis Presleynek sem, pedig egy helyen volt katona Németországban a bátyámmal. Tehát ugyanazon a helyen, de 2 évvel később, tehát nem ugyanabban az időben. Nem mindig vagyok itt, mert itthon van a fiam a szomszéd államból.

10. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
nov. 21. 22:58
Az volt valóban. 5 kg-ot fogytam, sokat fájt a fejem, rosszul aludtam, mindenen kiborultam. Kiheverni valóban nem tudtam, de valamennyire össze szedtem magam. Már nem sírom el magam azonnal ha arra gondolok hogy hiányzik, csinálok olyan programokat amik csak nem róla szólnak, mert tudom hogy fontos a realitás is, fizikai tüneteim is kezdenek elmúlni. De ez csak azért van, mert rájöttem hogy magammal szúrok ki, és nem kerülök hozzá úgyse közelebb. Viszont nem engedtem el teljesen a dolgot, de ami telt tőlem, megtettem, aztán marad a csodát várni lehetőség. Ha híres lennék egyszerűbb lenne bárkivel felvenni a kapcsolatot, de sajnos nincs sok esély rá. De ezekkel a kihívásokkal együtt is valamilyen szinten szerencsésnek érzem magam hogy nem évszázadokkal ezelőtt éltem, és így a kortársa lehetek és több esélyem van a nullánál ha kevéssel is. Az igazi nőt, nem tudom mire érted. Talán arra hogy nem híres? Ha Drew nem lenne híres, vagy hirtelen elvesztené a népszerűségét, akkor is ő lenne az igazi. Erről én nem tehetek, így érzem. Nyilván azelőtt gondolkodtam az átlagba is.
9. Pulcsis (válaszként erre: 8. - Vigyefene)
nov. 21. 22:55
De csak mert Te is értem rajongsz, és nem mersz írni 🤣
nov. 21. 22:52
Nem.
7. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Kaliforniai tornádó)
nov. 21. 22:38

Mélységesen sajnálom! Igazi csapás lehetett ez Neked! Mai napig se tudtad kiheverni....

Igazi nőn gondolkodtál már? 🙈

6. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
nov. 21. 22:35
Sajnos nem. 5 millió emberből művészet lenne kitűnni. Mondjuk akkor még csak durván 4.9 millióan voltunk a rajongói oldalon.
5. Pulcsis (válaszként erre: 4. - Kaliforniai tornádó)
nov. 21. 22:32
Drew nem válaszolt? 🤣
nov. 21. 22:29
Én igen, de ezt inkább hagyjuk.
nov. 21. 22:29
Írtam anno többet is, de nem sportolónak! :)
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 21. 21:46
Nekem írtak már. Az számít? 😅
nov. 21. 21:43
Pl sportolónak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook