Hogyan vegyem rá a gyereket, hogy egyen/igyon az oviban? (beszélgetős fórum)
És ha otthonról vinne pl szendvicset??? Azt sem enné meg? Gondolom próbáltad...vagy kekszet.Tudom az nem igazi étel de lenne valami a pocijában.....
Saját tea....vagy ez sem jött be?
Otthon sem egy nagy evő, de azért eszeget.
Hogy mi lehet a gond nem tudom :(
Nem tudom, hogy a többiekkel nem akar-e enni, mert pl. nagy családi ebédnél vagy lagziban vagy étteremben eszik.
Amikor megkérdeztem, miért nem eszik azt mondta: mert nem ő az első (nem ő lesz elsőnek kész).
Mostanában meg elmondja mi volt a kaja, elmondja mit szeret és mit nem, mit evett belőle és mit nem. Még akkor is, ha nem kérdeztem. Aztán kiderül, hogy csak hazudott, mert egy falatot sem eszik sosem. Ami pedig jobban izgat, hogy miért csinálja ezt, miért hazudik, és miért nem iszik egész nap???
Nekem a suliban volt egy kisdiákom aki nem volt hajlandó enni...aztán hazament és ette az anyukája főztjét. Mondjuk nem látszott rajta, hogy nem eszik. Annyi, hogy mikor édesség volt vagy valami finomság ebédre (túrógombóc...)azt tolta befelé:)))
És én sem tudtam vele mit kezdeni...hiába szóltam neki, ültem le mellé...csak nézelődött de nem evett.
Gondolom mikor hazamentek akkor meg teletömi a pociját igaz?
Mi lehet a gond?
Nem akar a többiekkel enni, vagy nem szereti a menzás kaját???
Szerintem az okot lehetne kideríteni...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Aki nem akar gyereket ide!!!
- Nem akarok gyereket!
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?