Hogyan tüntetitek el a szem alatti táskákat? (tudásbázis)
Hát persze. Lehet vese, szív, stb.
Nekem mindent megnéztek és semmire nem jutottak. Én találtam ki, hogy így öregszek.....
Nem jó.
Azt is kipróbáltam. Mármint a karikákra nem jó.
Próbáltam vásárolt aloegélt és van növényem is, de semmit nem csinált.....
Én az argánolajtól és a feszesítő szérumtól vártam a csodát. De ez egyre durvább. Ez nem is ránc.
Olyan, mint mikor megégetjük az ujjunkat és hólyag lesz. Vagy ha a lábunkat feltöri egy cipő..ott is hólyag lesz.
Szerintem semmivel....
Nekem nincs ráncom, de vannak karikáim és egy bármit csinálok azok ott vannak. Én így öregszek.
Hideg kanál, petrezselyem, krumpli, uborka, stb. Semmi. Ott marad.
Én most vettem shea vajat és kókusz olajat. Csodát várok tőlük:DDDD
Tegnap kezdtem el, majd beszámolok....
Nem mondtam, hogy 60 leszek a nyáron.
De köszönöm,a kozmetikus eszembe sem jutott. D
3 liter megvan, de szénsavas. Az miért baj?
8-9 órát alszom. És nem egyforma, a bal szemem alatt "csak" ráncos, a jobb alatt van egy táska.
Az argánolaj hülyeség?
ultrahangos kezelés kozmetikusnál! ;)
sok folyadék napi 3-4 liter mentes víz
legalább 8 óra alvás.
Hogy lehet eltüntetni a szem alatti táskát, ráncot?
Főleg a jobb szem alatt van.
a beesésre feltöltőanyagok vannak,amik okozhatnak csomosodást és ha okoztak nem lehet vele mit kez deni,csak nagyon drága,eszélyes műtéttel,de legjobb esetben is mindig kell utántölteni a felszívodo anyagokat,ami nemcsak költséges,de kinyújtja a szem érzékeny bőrét és aztán petyhüdt,ráncos lehet
a táskát jó hatékonysággal el tudjak tüntetni a sebészek.
Sziasztok! én is elmúltam már 45 és nekem is épp ilyen problémám van. Talán úgy 1-2 éve vettem észre hogy egyre jobban feltűnik ez a fránya táska és talán egy kis táska is. Az orrom felől mély beesés vagy csík, a szemem alatt pedig duzzattabb mint kellene.Az aloe vera készítményekről már halottam jókat, és megjegyzem attól hogy az MSN gél ízületre van még jó lehet a szem alá is. Ne tévesszen meg senkit hogy azt épp másra kínálják. Bár én nem próbáltam még ki, de ártani nem árthat.
Ha azért volna még itt olyan Hölgy aki 40 felett van és ilyen problémákkal küzd, szívesen venném hogyha megosztaná tapasztalatát véleményét hogy mi hozta rendbe szem alatti problémáit.
Hja, a sznoboknak lehet...
Én pl. valamilyen kozmetikumot (lehetőleg természetes) keresek, ami picit feszesíti, erősíti a bőrt ill. a barnás elszíneződést csökkentheti.
Mijazhogy "Na neeeeee márrrrr!!!" - mibajod??? Teljesen komolyan mondtam:-) Akinek ez ekkora problémát jelent és valóban tönkreteszi a minden napjait, tegyen ellene, tuti van rá megoldás!
Ennyi.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Szem alatti karikák
- Szem alatti sötét karikák, "táskás" szem.Kinek van rá bevált tapasztalata?
- Tudtok valami jó tippet, trükköt, szarkalábak és szem alatti apró ráncok halványítására, eltűntetésére?
- 40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére?
- Megcsináltatod a személyit a 14 év alatti gyermekednek?