Szem alatti sötét karikák, "táskás" szem.Kinek van rá bevált tapasztalata? (tudásbázis)
A méhem volt nagyon vacak állapotban, ki is szedték.
Igazából a méh kivétele után lettem jobban. Vannak nagyon klassz ú szirupok / vaskészítmények, szerintem érdemes szedni.A körmök is rendbejönnek tőle.
Ohh Te szegénke! De legalább időben kiderült!!!
Na és akkor az is kiderült, hogy ez legalább egy felszívódó vas!!!!! Én szedtem egy csomó vackot és nem igazán segített..
ÉS akkor gondolom a közérzeted is jobb lett+ fizikailag sem voltál azután olyan kimerült?
vírusos fertőzés miatt? egy barinőmnek is ez volt/van :( ő antibiotikumot is kell szedjen. :(
Hja, és kb 3 hét múlva teljesen elmúlt.
Már pár nap alatt jobb lett.
Szia:)
Wow, köszönjünk, neked mennyi idő után múlt el? Mi okozta, szellemi leterheltség?
különféle hatóanyagokat juttatnak be a bőr alá,kollagén stb.Ezek beinditják a kollagén termelést.
Árat nem tudok,mert a barátnőmnek az arcát is kezelik,nemcsak a szemét.
Én szemre kérdeztem rá az 10.000/alkalom,elvileg 3-4 elég lenne az én esetemben.
Sziasztok!
Nekem az egyik barátnőmnek a szeme alatt voltak,nagy táskák,karikák.
Elkezdte a mezoterápiás kezelést,és most volt a 3.kezelésen,nagyon látványos lett a változás,karikák és táskák ügyben.Szinte teljesen eltűntek.
Most én is agyalok,hogy összespórolom rá a pénzt,mert tényleg látványos.
Én is kínlódok a karikákkal. Olyan a szemem, mint akinek ki van sírva. Próbáltam alapozóval, korrektorral elfedni, csak rosszabb.
Igaz az alvással gondjaim vannak.
Szivi! Hát igen és 2%os hatóanyaggal.. nagyon drága... még talán ha tényleg tuti használna, akkor megvenné az ember, de így.. És ha abbahagyod visszajön vajon? Amúy lehet, hogy tényleg jó.. fene tudja..
Még régen próbálkoztam az árnika krémmel :D Persze totál sikertelenül... Tudod mi ajánlott a gyógyszerész? Ezeket a süsszer sókat. Bár az sem olcsó és állitólag ki tudnak ök is keverni mindenfélét, ha meg adod a receptjét.. Neked valami ötlet tapasztalat? Nekem eddig a minden észrevételem, hogy 1 dologtól függ és az a keringés, és hiába alszom 10 órát ha magasan van a fejem, a szemem alól nem tűnik el semmi..
Köszi!Nekem nem sikerült sehol megtalálnom,Te nagyon ügyes vagy!
Miért ilyen drága???:(
Már tudom, egy mesterkozmetikus kérdezz-felelekjében ajánlotta karikákra CERNOR krémet.Csak ki tudja,hogy mindenkinek használ-e meg,hogy hány tubus elkenése után...
Én is küzdök a karikákkal...eddig sikertelenül...
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet a szem alatti sötét karikák ellen tenni?
- Szem alatti karikák
- 40 éves kortól milyen termékek sikeresek a szem alatti ráncok és a sötét karikák eltüntetésére?
- Melyik az a korrektor, ami tényleg eltünteti a szem alatti karikákat?
- Sötét karikák ellen mit lehet tenni ha az alvás nem használ? Valakinek valami bevált módszer?
- Szem alatti sötét részt, karikákat hogyan/mivel lehet eltűntetni? Tudtok ajánlani valamit?