Hogyan tudok külföldről a legolcsóbban kapcsolatot tartani a családommal? (tudásbázis)
ha neked van interneted, letöltöd a skype-ot.
ha ez megvan, utána ráklikkelsz az előfizetésre, ott van olyan, hogy európában az összes vezetékes számot hívhatod azért a havidíjért (azt hiszem 5 v 6 euro). befizeted, és egy hónapig annyit beszélsz amennyit akarsz, egész európában bármely vezetékes számot tudod ezzel hívni (magyarországiakat is).
a számítógépen kívül kell hozzá egy mikrofonos fülhallgató amit a számítógéphez csatlakoztatsz (de ez nem nagy költség, mi 1000 forintért vettük, és teljesen jó).
ha esetleg van még hozzá kérdésed, szólj nyugodtan!:)
én is csak azt tudom mondani, hogy skype.
még ha csak az egyikőtöknek is van internete, akkor is megússzátok kb 6 euróból havonta, mert ennyiért lehet olyan előfizetést venni, hogy európa összes vonalas telefonja ingyen hívható.
ha nem európában dolgozik, akkor van kicsit drágábban egész világra szóló előfizetés is.
de persze ha mindkettőtöknek van internete, akkor ingyen van a hívás, nem kell előfizetés hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Hogyan tehetném jobbá a családommal a kapcsolatom?