Hogyan tudok jelszót változtatni Facebookon? (tudásbázis kérdés)
Igen, az elfelejtettem a jelszavamra rákattintottam és kértem a linket emailre. Ez az, amit nem küld el.
Próbáltam direkt elütni a jelszavakat, olyat se hoz be, hogy képről ismerjem fel az ismerősöket. És másodlagos emailt sem tudok beírni sehol :(
Egyik nap a szomszédasszonyom nem tudott belépni, és kérte, hogy segítsek..
Nem vagyok túl ügyes, de megpróbáltam.
Van egy olyan rész, hogy "elfelejtetted a jelszavadat?" na..ott kellene alkotnod, de gondolom, ezen már túl vagy.
Kérte a rendszer egy ismerős nevét, és meg kellett adni egy másodlagos e-mail címet. Simán megcsináltuk, és most minden oké.
Nem tudom leírni lépésről lépésre, de valahogy így volt.
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy egy szer én is e miatt fogok fórumot nyitni...no de mindennek eljön az ideje :)
Szóval megváltoztattam a jelszavam, amit elfelejtettem. Hiába kérek linket az email címemre, hogy meg tudjam még 1x változtatni, nem küld. Járt már így valaki? Esetleg hol tudok írni az üzemeltetőknek?
További ajánlott fórumok:
- Idegen ember hogyan léphet be a facebookomra és változtathat meg jelszót?
- Hogyan változtathatom meg Facebookon a nevem?
- Ha úgy változtatom meg Facebookon a jelszavam, hogy más bent van a fiókomban, akkor ő utána be fog tudni lépni legközelebb is?
- Hol lehet nevet változtatni facebookon?
- Hogy lehet facebookon nevet változtatni? Fordítva van beírva a vezeték-keresztnevem :D
- A citromail.hu-n hogy tudok jelszót változtatni?