Hogyan változtathatom meg Facebookon a nevem? (tudásbázis kérdés)
Nem. Pedig most karácsony előtt is próbálkoztam.
Csak 1x tudnék lejönni, felé sem néznék!
a beállításoknál ott van,hogy név....a neved mellett ott van hogy módosítás,arra kell rámenni,most néztem meg.
ha engedi módosítani az szuper,ha nem engedi,akkor kiad majd valami adatlapot,amit ki kell tölteni és csatolnod kell a személyi igazolványod másolatát,csak így lehetséges,ha már többször változtattad a neved,sok SIKert!
A civil nevet havonta -pontosabban 30 naponta- lehet modositani a facen, ugy, ahogy leirtak az elozoekben.
Tobbszor is ra fog kerdezni a rendszer, hogy biztos igy akarod-e a nevet hasznalni, mert aztan 30 napig ez marad..
Azt hiszem nagyon jó, hogy lett ez a tudásbázis kérdés, hiszen sokunknak vannak a facebookkal kapcsolatos kérdések, érdekes esetek, kérdések, észrevételek. Én be is jelöltem ezt a kedvenceim közzé.
Amúgy elmondom Nektek - ha valaki még nem tudja -, hogy a facebookon is van egy olyan csoport, ahol különböző kérdéseket lehet felvetni. Én nem régen lettem ott tag. Az oldal neve ott: Facebook használata - tanácsok, tippek, ötletek, segítség, amely zárt csoport. Hátha tudtam ezáltal is segíteni valakinek!
Kis háromszög (ahol a kilépés van) - Beállítások- Általános beállítások - Név - Megváltoztat.
Így minden más megmarad, az ismerőseid is.
A fészbukról többször leiratkoztam, néha ismét vissza. Viszont más-más névvel vagyok.
Hogyan lehetne az eredeti (lánykori nevemet) használva rendesen visszamenni?
Van nekik valami cím, ahova írhatnék?
További ajánlott fórumok:
- Idegen ember hogyan léphet be a facebookomra és változtathat meg jelszót?
- Ha úgy változtatom meg Facebookon a jelszavam, hogy más bent van a fiókomban, akkor ő utána be fog tudni lépni legközelebb is?
- Hol lehet nevet változtatni facebookon?
- Hogyan tudom beállítani a Facebookom, hogy akik nem az ismerőseim, csak a nevemet láthassák?
- Hogyan tudok jelszót változtatni Facebookon?
- Hogy lehet facebookon nevet változtatni? Fordítva van beírva a vezeték-keresztnevem :D