Hogyan tudok a vodafontól részletes számlát lekérni? (tudásbázis)
5. e87e4cce43 (válaszként erre: 3. - Agica81)
2009. júl. 31. 23:22
a vodafon az télleg más:P ÁÁllítólag
gépi hang, meg minden, ide meg oda kapcsolgatnak Pffff
bocsi, de komolyan!!
egy igazi hülye kérdéstől (ráadásul cizellálva) mindig az eszemet bírom veszteni
4. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 3. - Agica81)
2009. júl. 31. 14:10
Személyesen nem tudsz elmenni az ügyfélszolgálatra?
3. agica81
2009. júl. 31. 13:36
A t-mobilnál isa így van de a vodafon az más állítólag,de az ügyfélszolgálatuk is elég beteges,ide meg oda kapcsolnak,de csak gépi hang mindenütt.Szóval nagy sz@r.
2. 95a0f7ade3
2009. júl. 31. 13:24
Én ugyan Pannonos vagyok, de itt úgy működik, hogy a szolgáltatónál személyesen , vagy jelszóval telefonon megrendeled (ez szolgáltatás) bizonyos díj megfizetése ellenében kiküldik a nevedre a számlával együtt.
1. agica81
2009. júl. 31. 13:03
Hogyan tudok a vodafontól részletes számlát lekérni!
További ajánlott fórumok:
- Babakelengyékről részletesen
- Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy az ő 7 hónapos babája, mit evett ebben a korban? Ha lehet részletesen, pl .hány ml-t, kanalasat.
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?
- Hasi problémával melyik orvos foglalkozik, aki részletes vizsgálatot, diagnózist ad?
- Milyen egy bölcsődei beszoktatás? Leírnátok részletesen a tapasztalataitokat? Hány bölcsisre jut egy gondozónéni?
- Ki tudja elmesélni a kiküldött (állítólag részletesen elmagyarázott) banki forintelszámolásos leveleket?