Hogyan tudnék néhány kilót felszedni úgy 4-5kg-ot? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ez a hízás téma engem is érdekelne!
Én is írtam már ki fórumot evvel kapcsolatban.
Annyit ,hogy én nagyon sokat eszek,főleg este,szültem is,és ugyanúgy vékony vagyok!
Azt megkérdezhetem milyen vitamint szedett a barátnőd?
Sziasztok!
Én, amikor fiatal voltam, akkor nekem is az volt a problémám, hogy sovány vagyok. Mindenki ezzel foglalkozott: "csontkollekció", így hívtak. Most meg ez a divat. Látom, te még fiatal vagy, ha szülsz majd egy-két babát, akkor biztosan fog rajtad maradni egy pár kiló. Én annak idején bármit csinálhattam, nem híztam, most meg túlsúlyos vagyok. Ha egészséges vagy, akkor ne törődj azzal, hogy milyen vagy. Egyél rendszeresen, főleg főtt ételt, előbb-utóbb úgyis fog rajtad maradni fölös kiló.
Hm, hat en nagyon orulnek annak, ha ettol nem hiznek :))
Azt hiszem a hutot az agyam melle allittatnam :D
Nálam úgy van ez, hogy reggeli, ebéd...
Vacsora fél 5 és 5 között...de onnantól kezdve gyakran eszem.
Kedves bernibebe, Ani26, Tűz, Bojika, íz_eniko, adamoni!
Egy shake-t kell az étkezések mellé inni és az így felszedett kilók meg is maradnak rajtad, ja és még jó ízű is. Ha érdekel írok majd bővebben róla.
Naponta többször eszem tejfölt, azaz tejfölös dolgot. Érzésem szerint magában kellene enni, de ki bír naponta 3x kis doboz tejfüölt megenni hosszabb távon. Egy idő után undor lenne.
Én nagyon szeretem a tejfölös kenyeret...jó sok tejföllel. Ízesítem Piros Arannyal. Délben pedig olyan ebéd van, amihez kell tejföl. Remélem így is sikerül majd felszednem pár kilót.
Én is hasonló problémával küszködök már hónapok óta.Egyszerűen 50kg nál megált a mérleg.Voltam egy hétig szabadságon a párommal és a gyerekeivel és naponta 5 alkalommal ettem ,vacsorára bőségsen ami csak belém fért.3 kg jött fel :)
Sokat legyél levegőn,ha tudsz kirándulj és mozogj amennyit csak tudsz.
Sziasztok!
Bocsi,hogy nem írtam,de a gyerekek "lógtak" a gépen. Történt velem valami jóóóóó! Híztam 1kg-ot. Remélem sikerül megtartanom.... Grilleztünk a hétvégén és csak "kajáltunk". Krisztin! Mizu veled????
További ajánlott fórumok:
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- A vetélésről - néhány kérdés és válasz
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás?
- Lakásfelújításba kezdtünk. Az előző tulajdonos a parkettára szőnyeget tett le. Hogyan lehet majd felszedni?
- Segítsetek! Rózsát, hogy lehet házilag szaporítani és a kardvirág hagymát mikor kell felszedni?