Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás? (tudásbázis)
sziasztok!
én is képtelen vagyok hízni:S..mindenki azt mondja hogy azért van mert még szoptatok..szerintetek is?
Persze. Ha lehet, cseréljünk!
Voltam a te cipődben, a zárójelentéseken az állt: Kórosan sovány. Megpróbáltak felhízlalni.
Gyógyszerekkel, meg mindennel.
Az első terhességtől számítva kövér vagyok.
( Leszámítva azt a néhány hónapot, amikor napi 2x-i edzés +kopalalás után kb 20 kg-ot fogytam....)
Valahogyan kitörlődtem,a regisztráció után most BeeBee lettem-Mayabee
Ha nincs étvágyatok,egy kis multivitaminnal próbálkozzatok.....
Jesszus:) Tényleg nagyon sovány vagy.:( Nehari, de én nöként vagyok ennyi a 172cm-hez, és soványnak érzem magam, meg folyton mondogatják az ismik, hát elég ramaty egy érzés... :((((
Szerintem vas hiányos vagy, a helytelen étkezés bizony elég ártalmas. Vegyél valahol vastablettát.
Nekem az a baj, hogy nincs étvágyam, bár most, hogy kezdek helyrerázódni lelkileg, úgy jön vissza az étvágyam. Milyen vércsoportú vagy? Én 0-s és a tejtermékektöl hízom és ez garantált, csak kár, hogy beleuntam a joghurtokba, meg a turmixokba:( A sajtokat szeretem, de az elég drága hízókúra:)
Szerintem egyél este szénhidrátdús ételeket(kenyeret, tésztát), lefekvés elött 2órával, az egy idö után látszódni fog.
Majebbe !Légyszives küld el nekem is pontosan,melyik az a turmix amitöl hizni lehet,és hol kapható pontosan,mennyibe kerül 1 havi adag..stb.Nagyon fontos lenne.Hálás köszönet,elöre is.
Ildi
bocs,elküldtem hamarabb....
szóval a férjemnek 2800 kalóriát kell bevinnie.Étrendet is kapott....én bezeg tudnék hízni helyette is:)))
a Párom is Nagyon vékony de az évtizedek alatt alakult a test felépítése, most már van egy kis pocija is, amit állandóan le edz.
Te magas is vagy?
Én is 25 éves koromig 48 kg voltam, aztán az első szülés után 20 kg maradt rajtam.
De nem zabáltam, vagy változtattam a szokásaimon.
Én szeretek jókat enni, nics azzal sem gondom, ha egyedül kell az asztalhoz leülnöm. Imádom a húst, szalonnát, kolbászt, kenyeret, édességeket és mindenfélét, amitől már mások gurulnának. Én azonban egy dekás sem hízok és higyjétek el, ez is nagyon rossz. És most nem azzal van a gond, hogy elfogadom-e így magam vagy sem. Hanem arról, hogy valóban rámférne néhány kiló. Jó ideje már rendszeresen konditerembe is járok, hátha az majd segít és legalább formálódhat az alakom. De nem történt semmi. Maradtam olyan, amilyen voltam.
Ez van..
mágus vagyok.
véletlen volt
Sajnos tanácsot én sem tudok adni.
A férjem is 60 körül mozog állandóan. Eddig talán a max. 64 volt nála is, amikor katona volt. :) Bár ő csak 175 cm magas. 10 éve ismerem, de azóta képtelen hízni ő is, bár ő annyira nem is szeretne. Pedig eszik rendesen, bár a meló miatt sokszor csak futtában. Amíg ilyen sokat dolgozik, szerintem nem is fog többet mutatni a mérleg. Nem lehet, hogy nálad is ez a gond?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, túlzottan igényelem az édességet!? Valóban a KRÓM a legjobb módszer?
- Milyen hatásos fitness videót ajánlanátok, ami nem pörgeti fel túlzottan a pulzust?
- Hogyan tudnék néhány kilót felszedni úgy 4-5kg-ot?
- Lakásfelújításba kezdtünk. Az előző tulajdonos a parkettára szőnyeget tett le. Hogyan lehet majd felszedni?
- Segítsetek! Rózsát, hogy lehet házilag szaporítani és a kardvirág hagymát mikor kell felszedni?
- Nektek mi a véleményetek a reklámokról, szerintetek nem agresszívek túlzottan?