Hogyan tudnék hideg párát csinálni szerkentyű nélkül éjszakára a szobába? (tudásbázis)
én is toll allergiás vagyok ,meg por..
A hideg párásitó azért jó mert porlasztja a desztvizet és ezek az apró szemcsék hamarabb jutnak a légutakba!
Ha csak éjjel... Nem tollpárnán alszik? Nekem is ilyen volt, hónapokig antibiotikumot szedetett velem az orvos, mire rájöttünk, hogy szimplán allergiás vagyok a tollra...
A toll, a poratka simán okoz ilyesmit. Próbáld ki, hogy alapos szellőztetés, ágymatrac tisztítás után, friss ágyneművel, stb is köhög-e. Ha nem vagy nem annyira, szinte biztos, hogy poratka.
Hát neki még szerintem nem csinálnak tesztet,inkább vérből nézik meg!!
Nekem a két kicsi kruppos igy mi állandóan párásitunk!!
A lányom már elnőtte majdnem,a kicsi most kezdte az ágy mellett megy ez párásitó:)
Akkor én megnézetném a helyedben!!
Semmi extra egy vérvétel ,meg esetleg teszt attól függ hány éves??!!
Próbáld ki, hogy egy lapos ( viszonylag nagy átmérőjű)tálba sót teszel és meglocsolod vízzel, hogy épp ellepje.Mindennap pótolod az elpárolgott vizet belőle.A só nagyon szépen ki fog rakódni a tál szélére.
Hátha segít...
é is ezt akartam kérdezni ,mivel én is és a gyerekek is allergiásak vagyunk:(
csináltatni kellene neki egy tesztet ,pont egy óra múlva megyek én is ellenőrzésre!!:(
Én vettek egy virág párásitót ami nagyon bevált és a negyed árú a hideg párásitónak,teszek fel képet a naplómba!!
Míg nem volt addig meg vizes pelenkákat teregettem ki.
További ajánlott fórumok:
- Véleményetek szerint éjszakára mi a legjobb?Betét vagy tampon?
- Mikor tegyük a saját szobájába a gyereket éjszakára?
- Így ősszel melyik vidéki városba vagy fürdővárosba érdemes elutazni 2 éjszakára?
- Mibe öltöztetitek a 4 hónapos (körüli) babát éjszakára?
- Mi lehet ez a szerkentyű?
- Ősztől ki volt kapcsolva a klíma a szobában, most be szeretném kapcsolni.Kell vala valamit csinálni, vagy csak egyszerűen kapcsoljam be?