Hogyan tovább? Már feladás szélén állok:( (beszélgetés)
Kedves Renna1977!
Sajnos nem értek egyet a mondatoddal: "nem akarok megbántani senkit, de ha két év alatt spontán nem jött össze, nem sok esély van rá...."
Mindenkinek van esélye mindenre, csak nem szabad feladni. Mi 10 ÉVET vártunk az első gyerkőcre!!!!! Soha nem adtuk fel!!! Pedig bejártunk tolnától-baranyáig mindent, és mindenkit, és a végén lemondtunk róla, és lássunk csodát, 2009.01.13-án megszületett egészségesen a kisfiunk, nemsokra rá, megint teherbe estem , és 2010.04.15-én megszületett a kislányunk, ő is egészségesen. Mostmár arra kell vigyáznunk, hogy nehogy megint teherbe essek.
Biztatok mindekit, hogy soha ne adjátok fel, tudom, hogy nehéz, de ne görcsöljetek!!!!!!!!!!!!!!
soha nem szabad feladni soha de soha
ettől csak erősebb leszel, majd meglátod
hasonló a helyzetünk mint a tiétek csak én pcos vagyok és IR-em van
nekünk a lombikot sem csinálják addig amíg a ciszták ott vannak, azok pedig nem mozdulnak sajnos
csak annyit tudok mondani, hogy kitartás és kitartás
Szia!
Soha nem szabad feladni! Nálunk sem lehet természetes úton baba, túl vagyunk három inszemináción, két lombikon és júliusban ismét belevágunk egy újabb lombikba. Én 34 éves leszek az idén, eszem ágában sincs feladni, amíg van erőnk - minden téren - próbálkozni fogunk. Mindezt lassan 6 év sikertelenséggel a hátunk mögött.
Ti pedig tényleg fiatalok vagytok még, hogy feladjátok. Amiket szedtek, hasznosak.
Miért csak 1 év múlva lesz a lombik?
További ajánlott fórumok:
- A feladás pillanata
- Segítenétek postai küldemény feladásával kapcsolatban?
- Megtudná valaki nekem mondani, hogy az erkölcsi bizonyítványt, az igénylőlap feladástól számítva kb. mikor fogom megkapni? Fontos lenne!!!!
- A postán lehet bankkártyával fizetni ajánlott levél feladásakor?
- Nagyméretű tárgy feladása esetén mennyibe kerül a postaköltség?
- Postai csomag feladás...