Hogyan tovább az orgazmusig? (beszélgetés)
Sziasztok,
Tapasztalt már valaki szex közben erőteljes szuro érzés gyomorszáj tájékán (vagy kixait fejjebb? Lehet előjele a közelgő orgazmusnak?
Fontos lenne, köszi
Sziasztok.
A segítségeteket / tanácsotokat szeretném kérni, mert még soha nem volt orgazmusom. A párom is és én is kezdünk kicsit kétségbe esni, mert próbálkozunk, de soha nem jön össze csak neki, ami persze nagyon jó, de már nem egyszer voltam olyan hullámvölgyben hogy még csak kedvem sem volt hozzákezdeni ez miatt, mert tudtam hogy nekem úgy sem lesz "vége". 19 éves vagyok, és már lassan 3 éve vagyunk együtt.. Tudom, fiatalok vagyunk, de nagyon kiábrándító ez a helyzet, és rajta is látom hogy próbálkozik, és becsülöm is benne, hogy ilyen kitartó, de tudom hogy egyszer vagy ő vagy én bele fogunk unni, és ezt egyáltalán nem szeretném. Próbáltuk már durex vibrációs gyűrűvel, és vágy serkentő kenőccsel is. Próbáltuk hogy előtte sokáig pettingelünk, próbáltuk úgy is hogy nem pettingeltünk csak nagyon keveset, próbáltuk már az összes pózba amit meg tudtunk valósítani. próbáltuk úgy is hogy sokszor váltogatunk pózt, és úgy is hogy csak max 2 pózba csináljuk de semmi. Kezdem már azt hinni hogy nem is vagyok képes a csúcsra jutni.. kérlek segítsetek!
Sziaszok!
A napokban tett fórumböngészéseim során nem találtam olyan hozzászólást, amely az én (valószínűleg elég egyedi) problémámhoz hasonló lett volna. Úgy döntöttem, az lesz a legjobb, ha feldobom a témát, hátha kapok néhány hasznos tanácsot. Több éve vagyok a barátommal párkapcsolatban, a szexuális együttléteink során szokott orgazmusom lenni, a problémám az, hogy csak egyetlen pózban, hason fekve tudok eljutni a csúcsra. Mindezt a csiklóm kézi izgatásával tudom elérni (hüvelyi úton még nem sikerült). Valószínűnek tartom, hogy ezt az egyoldalú maszturbálási szokásaimnak köszönhetem, mert azzal, hogy állandóan csak hason csináltam, kialakulhatott bennem egyfajta beidegződés. A partnemrem érthető módon kissé csalódott, hogy mindig ugyanúgy kell befejeznünk, ha nekem örömet szeretne okozni. De hiába próbálkozunk más pózban, van hogy már közel érzem magam ahhoz, hoz elmenjek, de végül mégsem sikerül. Hogyan tudnám az orgamuskészségem továbbfejleszteni, hogy bármely pózban eljussak a csúcsra?
Szia!!!!
Annyi mindent tudnék mondani azt se tudom hol kezdjem.A lényeg hogy itt vagytok.Ennek örülök.Inkább Te mond!!!!Hogy érzed magad?
Bika?Vagy Ga-bika?
Persze, hogy van. Jelenleg zajlik az Afrika kupa/foci/, holnap kezdődik a férfi kézilabda EB, február 12.-én pedig a Téli olimpia. :-)))
Arra amire Te gondolsz még nincs
Jaajjjjjjj nem .....de annyi dolgom volt és van .De nem bírtam tovább nélkületek:)
Jó hír?Van már?
Szióka:)))))
Nagyon hiányoztok!!!!!
Remélem minden rendben!!!!!
:DDDD
A lányok nagyon felszívódtak :P
Mi még úgy, ahogy de lézengünk olykor, nem igaz?
De azért be be szöktem néha;)
Ez már függőség szerinted?