Hogyan tehetem feszessé a bőrömet fogyás után? (tudásbázis)
Azért mielött az egekbe magasztalod az oliva olajat (nem mondom, hogy nem jó) azért valljuk be őszintén, hogy a bőröd rugalmasságának legalább 70%-a genetikai adottság...
A többit lehet másra fogni:)
Én úgy gondolom a bőrfeszesítő krémek akkor érnek valamit, ha megelőzésre használjuk. Ha valakinek lóg a bőre (vagy csak szimplán nem eléggé feszes, ez most mindegy), akkor kenhet magára akármilyen csoda krémet. Ugyanúgy, mint a ráncoknál: ha már tényleg ráncos vagy, nem tudod krémekkel eltűntetni őket. Némi javulást el lehet érni, na meg szinten tartáshoz nagyon jók a jó minőségű krémek, de csodát nem tesznek. Ha így lenne, nem lenne plasztikai sebészet. Ha a fogyasztó, narancsbőr elleni krémek is hatnának és tényleg fogynánk tőlük 1 hónap alatt 4 centit, senki nem menne zsírleszívásra.
Ami viszont nekem tanácsom lenne, hogy hidratáld a bőröd. Belsőleg is sok folyadékkal és vitaminokkal és külsőleg is. A bőröd mindig legyen hidratált, hiszen a száraz bőr az, ami nyúlik, ráncosodik.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet otthon, fogyás után a bőrt feszessé tenni?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Hogyan őrizhető meg a bőr feszessége fogyás alatt?
- Mivel tehetem boldoggá a barátnőm?
- Panaszt akarok tenni a Volánbusznál, hol tehetem meg?
- Mennyire fontos számodra a fogyás és mennyire a feszesség?