Hogyan őrizhető meg a bőr feszessége fogyás alatt? (tudásbázis)
Infraszauna, akár naponta.
masszázszal és tornázással. Vannak narancsbőr elleni készítmények ill. a feszességet megörző krémek, melyek akkor hatnak, ha tornázás közben rajta vannak a bőrrétegen. :)
Tisztában vagyok a masszázs hatásaival, gyógymasszőr vagyok.
+ hideg-meleg zuhany . Mindig meleg vízzel kell kezdeni, majd utána langyos és így tovább legalábbb 5x ( fokozatosan legyen egyre hidegebb a víz. )Mindig a lábaknál kell kezdeni, hogy a szív ne legyen megterhelve.
egyettértek az előttem szólóhoz,én is ezt javaslom:)
Bőr feszesítő krémekkel,sok,sok mozgással.
Sok folyadekkal es rendszeres tornaval
megfelelo testedzessel es borfeszesito kremekkel,biztos hatast ersz el,persze nagy szukseg van a kitartasra is
A simító és dörzsölő fogásokat mindegyik használja (egyébként a masszázs alapvetően, de nem kizárólag, az izmokra épül).
Igazából az a jó, ha személyre szabottan kombináljuk a masszázst, a sportot, szaunát és krémeket. Persze, ehhez nem kevés idő és pénz is szükséges, de mindenképpen érezhető/látható eredménye van.
Sok mozgással,feszesítő testápolóval.
Nekem a mozgás és a feszesítő krémek váltak be.De ez szerintem egyénileg változó.
A bőrgyógyász szerint, akit megkérdeztem: mozgás, elegendő folyadék, bőrradír, krémek, masszázs
Miért sportmasszőr?
A sportmasszőr elsősorban gyúró fogásokat alkalmaz, ami főleg az izmokra hat.
A bőrre a simító, dörzsölő fogások a legjobbak szerintem, amit frissítő vagy gyógymasszőr végez. Persze van más is a svéd masszázson kívül (pl. nyirokmasszázs).
MOZGÁSSAL! GYÜMÖLCSÖK!!! ZÖLDSÉGEK!!
Mozgás, mozgás...szauna, masszázs, feszesítő testápolók..
hol lehet kapni és mennyibe kerülnek?
Ez bőrtípustól is függ. Én sok mozgást, főleg a hasizomgyakorlatokat ajánlom, meg a bőrfeszesítő testápolókat krémeket. Nekem ezek jól beválltak.
lehet kapni zsirégető vagy börfeszesitő krémet nekem segit
Kell sportolni leginkább a felülések segítenak ezen a próblémán.
Szerintem leginkabb ez is alkati kerdes(mint ahogyan a terhessegi csikok)Mindenesetre a mozgas,a valtott zuhany,jo kremek,biztosan nem artanak.
Én jelenleg nem fogyózom, hanem egy kicsit pihentetek, de nekem nagyon bejött a Calli tea és a hozzá tartotó fortune deligt. A barátom is elismerte, hogy a narancsbőröm egyszerűen kezd kisimulni. A tea meg az arcbőrömet hidratálttá "varázsolta".:-D
Sporttal és bőrápolókkal.
Plusz szerintem nagyon jót tesz az infraszauna és az egyéb testkezelések is.
Zoldseggel, gyumolcssel, es vitaminokkal, asvanyi anyagokal, es sok-sok vizivassal is.
...és némi fiatalodással:-))))
Egyenletes fogyással.
Rendszeres és kemény sporttal (heti 4-5 alkalom), váltott hideg-meleg zuhannyal, vizes alapú krémekkel (naponta), havonta néhány alkalommal masszőrhöz kell menni (sportmasszőr!), ami nem éppen kellemes.
Szerintem.
Hogyan őrizhető meg a bőr feszessége fogyás alatt?
További ajánlott fórumok: