Mivel tehetem boldoggá a barátnőm? (beszélgetős fórum)
Nekem nem alap,és boldog lennék hidd el...
Nem mindenkinek adatik meg.(az sem)
Én most egy nagy öleléstől is nagyon boldog lennék, ha lenne párom! 😊
Amúgy meg, mindenkinek más a szeretetnyelve...
Húha...
A kérdés és a válaszok is az ellenkezőjét tükrözik.
Az pedig, hogy ki mivel teszi boldoggá a párját szerintem nagyon magánügy, mert lehet olyan ami a 4 fal közzé tartozik, vagy csak is kizárólag 2 emberre.
Általánosságban persze lehet listát írni, de közel sem biztos, hogy az mindenkire igaz.
Pl: valaki szeret virágot kapni, más pedig nem. Van aki attól boldog, ha hetente ékszert kap és van aki nem.
Ezzel pedig senki nem lesz előrébb, mert senki nem rosszabb vagy jobb, mert ettől, vagy attól érzi boldognak magát.
Azért sok sikert!
Pontosan az enyém, de sosem kérdeztem hogy hogyan teheted boldoggá[te].
Azt kérdeztem te mivel tudod a tiédet.
Mindenki írja hogy pénzzel, ékszerrel, wellnessel kedveskedjen neki a pasi.
Gondoltam mi van?! Nekem ez nem elvárás.
Aztán rájöttem.
Mi 18 éve közös kasszán vagyunk, naná hogy nem akarom hogy abból vegyen ajándékot. 🙈🙈🙈
"Mivel tehetem boldoggá a barátnőm?"
A te barátnőd!
Mindenkit más.
Ha a barátnőd szereti a külcsínyt, akkor szépségipar irányába (kozmetikus, manikür, stb)
Ha a barátnőd szexmániás, akkor intimitással.
Ha barátnőd lelkisebb, akkor olyan programmal.
Ha a barátnőd imádja a növényeket, akkor egy botanikus kert, virág, stb.
Ha a barátnőd társasági, akkor színház, mozi.
Ha bulizós, akkor bulizással teheted boldoggá.
Ha állatbarát, akár egy menhely látogatása és segítése is boldoggá teheti....és lehetne a végtelenségig ragozni.
Mindenkit más és más tesz boldoggá. Te ismered.
Bókok, kedveskedések, FIGYELEM, rengeteg csók, simi, bújás...18+... :))
Apró meglepetések, közös programok..na meg persze olyan jellem, akinek az értékrendje, gondolkodása passzol az adott nőhöz. Ez is boldogító tényező.. :D
Sok bókok :))
Édesség, szép nyaklánc, gyűrű,
mindegy milyen értékű,
csak, szívből adja,!!!!! :)))♥♥♥♥
Meg más is fontos még!!!!....:))))
Például: Kedvesség és udvarias jelem, meg Valentien jellemű legyen, férfi!!! Én nő vagyok....!!!!
Kedves női tagok kérlek írjátok meg ide, hogyan tehet titeket boldoggá a kedvesetek.
Kedves férfi tagok kérlek írjátok meg ide, mivel szoktatok kedveskedni párotoknak.
További ajánlott fórumok:
- Mivel teszed boldoggá a párod?
- 10.-én leszek egy fél éve együtt a barátnőmmel, és valamivel szeretnék neki kedveskedni, várom a tanácsokat ...
- Férjemnek a laptopját szeretném megtakarítani (képernyőjét). Mivel tehetem ezt meg, hogy nehogy valami baja legyen?
- Létezik valami, amivel a bakancs talpát csúszásmentessé tehetem?
- Tudnátok ajánlani egy verset, amivel kiengesztelhetném a barátnőmet? A barátságról szóljon, az a lényeg! Köszi!
- Savanyú házi szilva lekvárt mivel tehetem édesebbé?