Hogyan tegyem féltékennyé? (beszélgetés)
Micsoda gond!
A szomorú az, hogy nincs is barátnőd. Na ez sokat elmond rólad...
Írtam hogy rossz ötlet.Bár a legalapvetőbb "féltékennyétevés" talán már nem divatos.Kiöltözni munkába,illatozni a szokottnál is jobban,új frizura/smink,talán még egy kondibérlet is.
Lehet hogy ettől sem lesz féltékeny(ne is legyen)de a kapcsolatnak használhat ha magaddal foglalkozol inkább.
Ne haragudj, de az egész egy baromság, semmi köze a szeretetnek a féltékenységhez, én sem voltam soha.
Az meg hogy idióta alapokat akarsz adni rá, az csak arra jó, hogy ha tényleg észreveszi utána meg majd magyarázkodhatsz, amiből nem tudsz jól kijönni...
Első mondat is megérdemel egy kielemzést.
Tudom, örüljek neki, h nem féltékeny a párom de engem ez nagyon zavar...
Tehát zavar hogy nem féltékeny a párom, dehát meg akarom csalni, segítsetek, adjatok ötleteket!!!
A féltékenység nagyon rossz tanácsadó, örűlj a nyugodt életednek, amire sokan vágynak.
Ha nem a saját érzéseiből fakad, akkor megette a fene.
Hm. Dehát a neten te is tudnál ahogyan ő. Hiába nem jársz el sehová. 😀
Sehogy amúgy. Ha eleve nem féltékeny akkor nem is lesz. Hiába minden próbálkozás. Na meg minek? Mit akarsz ezzel bizonyítani magadnak? Hogy szeret?
Tudom, örüljek neki, h nem féltékeny a párom de engem ez nagyon zavar...
Történetünk a következő,14 éve vagyunk együtt ebből 5 éve házasok vagyunk és van egy gyermekünk. 7 évvel ezelőtt egyszer szakítottunk mert észre vettem, h csajozgatott legalábbis flörtölt a neten nőkkel. Megbeszéltük kibékültünk, azóta összeházasodtunk. Én a kapcsolatunk eleje óta féltékeny vagyok ami tudom h az önbizalom hiányomból fakad és ugye ez az eset nem segített rajta...de ne úgy képzeljétek el h jelenteket rendezek inkább csak magamban játszom le ezeket a helyzeteket és néha szólok neki h féltékeny vagyok. Ő saját maga elmondása és a tettei is ezt mutatják h nem volt rám soha féltékeny mert nem adtam neki soha soha rá okot, Hozzáteszem én egy kis faluban dolgozom kevés a kollégám abból is csak 3 férfi mindegyik jóval idősebb is mint én és családosak. Nem járok el otthonról nincsen igazi barátnőm sem mert sajnos idővel elkoptak....így ő nagyon nyugodt h én tuti nem flörtölök mással...ellenben ő egy nagyon nagy cégnél van rengeteg nővel......az eset óta én nem vettem észre semmit rajt h lenne valami ....de annyira zavar h nem is féltékeny rám...adjatok pár tanácsot légyszi hogyan tegyem kicsit féltékennyé....mert én úgy érzem h lehet azért mert már nem is szeret és nem fél attól h elveszthet....
További ajánlott fórumok:
- Hogyan éljem túl, tegyem túl magam azon, hogy vége a házasságomnak? Meg fogok élni 1 fizetésből is
- Hogyan tegyem meg az első lépést?adjatok tanácsot légyszi:(
- Van értelme féltékennyé tenni a páromat? Ti csináltátok már?
- Hogyan tehetném féltékennyé?
- Hogyan tegyem rendbe az életem?
- Miért próbál meg féltékennyé tenni az a férfi, aki próbálkozik nálam?