Hogyan szerezd vissza, amit elvesztettél?! (beszélgetés)
Reménykedsz,mert szerted! De egy dolgot kellene nagyon komolyan higgadt fejjel és csak észérvekkel végig gondolnod.Mégpedig azt,hogy akarsz-e olyan emberrel együtt élni és netán gyereket vállalni,aki az első nehézségnél kilépett, magadra hagyott?Vajon mit várhatsz tőle...ha ilyen típus?? Kiszállt mint a vizes kádból:(( Nem sok jóra számíthatsz....szerintem a boldogságod érdekében,mindenképpen azt kell szemelőtt tartanod hogy kivel tudsz boldog lenni.
Annyi nehézség,próbatétel lesz még az életben...
Annyira friis erről még azt nyilatkozni hogy vége lenne a kapcsolatotoknak.
Eleve ha naponta látjátok egymást, már ez is elég necces hogy egyáltalán elfelejtsd Őt.
Szerintem meg Ő is szeret még Téged.
Hagyj ennek időt még...majd az idő megold mindent.... :)
Sok sikert!
Azért menekül,mert gyenge.
Te sajnos nem tudsz menekülni,ez a női lét velejárója,hogy a gyerekkel kapcsolatos dolgok minket mélyen kitörölhetetlenül érintenek.Ezt mindig bele kéne számolni minden nőnek,hogy a gyerek az mindig neki lesz több öröm,több gond,és több felelősség.
Minek kérdezed,hogy szeret-e,meg hiányzol-e ha egyszer eldöntötte,hogy nem akar veled lenni? Csak a szíved fájdítod.
Ha beszéltek,akkor próbálj meg inkább barátként támaszkodni rá,ne kérj újrakezdést,csak azt,hogy néha hallgasson meg,mert nagyon nehezen viseled a fájdalmat így magadban. Ennyit megtehet érted,sőt mondhatnám,hogy ezzel "tartozik",neked,hogy legalább a fájdalmat segítsen elviselni,ami közös fájdalmatok.Ha szeret,és van benne egy kis maradék erő,akkor ezt megteheti.
El tudom képzelni,hogy tényleg szeret téged,de annyira fél az újabb fájdalomtól,hogy inkább kezd egy teljesen új kapcsolatot vkivel,akivel nem veszettek el egy babát..
Sajnálom,ez rosszul hangzik,de valószínűleg tudja,hogy gyenge lenne az újrakezdéshez,hiszen köztetek mindig ott lebegne az elveszett baba emléke.Másrészt meg lehet,hogy tényleg annyira szeretne gyereket,és ha veled lenne,végig rettegne,hogy nem veszted-e el újra a babát.Mert mondjuk tudja,hogy attól végleg elvesztené a fejét.
Sziasztok.Végső elkeseredésemben muszáj beszélnem valakivel.Várom a tanácsokat.
2 évig voltam együtt párommal.Most szeptemberben eljegyzet,babát is terveztünk már nagyon.És összejött.Da sajnos novemberben elvetéltem.És innen minden csak rosszabb lett.A párom 1 hét múlva rá szakított velem,mert nem bírta a fájdalmat.Mondván ha rám néz a babát látja bennem.(augusztusban halt meg az anyukája is,eléggé megviselte az is,és még ey is jött)Egy szinten megértem,hisz elveszített 2 ember is(ha mondthatom így a babábkat.)akit szeretett.De egyedül hagyott a fájdalmamban,nagyon nehéz volt egyedül feldolgozni.Talán még most sem dologztam fel....ezt nem lehet...De én azóta is próbáltam őtt visszaszerezni...(egy cégnél dolgozunk,naponta beszéltünk.)Azt mondta h nem akar találkozni,mert az fájna neki.(És én,hogy mit akarok,és h nekem mi fájÉs most tudtam meg(ő mondta)van egy lány...Szilveszterkor megismerkedtem egy férfival,aki nagyon szimpatikus volt,de sajnos nem megy még nekem...és 1 találkozás után elutasítottam közeledését.)De volt párom ezt megtudta h találkoztam valakivel.És elvileg erre "jött"most össze ezzel a bizonyos lánnyal.mondja ő.De az sem biztos h tényéleg létezik...nem tudom.Lehet szért mondja h megharagudjak rá és elengedjem.De tudom h szeret.Mert van h keress,felhív a cégesen kamu indokokkal,csak h hallja a hangom...Nem tudom mit tegyek...teljesen kétségbe vagyok esve....Ti mit tennétek?Miért csinálja ezt?Teljesen össze vagyok törve....
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne egy pillanat, amit visszahozhatnál az életedből...?
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Ha lenne időgép és visszalehetne utazni az időben, akkor mi lenne az az egy dolog, amit megváltoztatnál ?
- Te megbántál- visszacsinálnál valamit az életedben?
- Firefox az adott oldalon nem ugyanabban a pozícióban töltődik vissza, ahol tartok, lehet ezzel valamit tenni?
- Ha valaki elvesztette/eljátszotta a bizalmadat, valaha is vissza fogja kapni?