Hogyan szedjem ki a tintát a piros felsőmből? (tudásbázis kérdés)
Akkor marad az ecetes olló, vagy:
Más egyéb színű tintákkal körberajzolva valami mintát alkotni vele együtt, mintha szándékos lenne!! Új divatot kreálsz vele! :))
Benzinbe áztasd!
Az feloldja!
Nagyon szívesen!
Majd számolj be róla mivel sikerült, ha nem felejted el.
Egy ócska rongyon simán kipróbálhatod, ahogy tettem én is, bár ez nem ócska volt, de izgatott a téma, hogy hülyeséget írtam.
Ez olyan flanelanyag szerű.
Nem hiszem el :)
Én vérfoltot mostam ki , de a neten utánaolvastam elöbb. Csakis hideg víz
Siker
De hogy hajlakk! Szintelen lakkal tuti kipróbálom
Golyóstoll volt.. de már benne van egy hete körül belül, köszi az ötleteket :)
Igazából bármit megpróbálnék,ha nem segít semmi amúgy is kuka..
Dr. Beckmann folteltávolítóinak az a fajtája, ami tintafoltra van.
Dm, Müller forgalmazza, de szerintem más drogéria is. Intersparban is láttam már.
Mivel csak olvastam róla még, most egy konyharuhát feláldoztam és többször átfirkáltam golyóstollal, befújtam Balea Glossy- Shine hajlakkal és nem hittem a szememnek, megdörzsöltem a foltot és mintha sosem lett volna ott, eltűnt a folt. Nem is öblítettem le, nyoma sincs.
Igaz ez friss golyóstoll tinta, nem tudom a FI milyen tintára gondol? Lehet ez is, vagy tölthető tinta, esetleg filc.
A DM-ben volt külön tintafolt eltüntető, az annak idején kitűnő volt, most kapható-e még nem tudom.
Hajlakkal is próbálkozhatsz, ha van otthon.
Itt szmezgessél , hátha hatásos valamelyik ötlet:
További ajánlott fórumok:
- Qlaira fogyamzásgót ha beszedem az egy havit akkor kihagyás nélkül szedjem el a következő levelet?
- Melyik C vitamint szedjem?
- Melyik terhesvitamint szedjem?
- Műszempillát hogyan szedjem le, ha csak egy délelőtt akarom, hogy fennmaradjon?
- Mosógép rekeszében az öblítő adagolóban áll a víz, hogy szedjem ki a vizet?
- Hogyan lehet kihozni a rozsdafoltot a fehér felsőmből?