Hogyan lehet kihozni a rozsdafoltot a fehér felsőmből? (tudásbázis kérdés)
:)
Nekem is van néhány csúnyácska pólóm....sajnos már csak itthonra tudom hordani. :(
Azzal próbáltam, ami épp otthon volt. Akkor még az általános végén és a középsuli elején jártam.
Próbáltam anya mosóporaival töményen, ultra dermmel, meg mindenféle tisztítószerrel amit találtam, már nem igazán emlékszem. De tudom, h áztattam, dörzsöltem, semmi nem jött be. Persze anyum is próbálta, nameg a mosógépbe is mindig bevágtuk. Kifejezetten emlékszem egy ilyen fehér felsőmre, nagyon szerettem, de végül ki kellett dobni.
Anya mindig azt mondta akkoriban, h nem kell egy kiló dezodort magamra kenni, attól van, de rájöttem végül, h a rossz minőségű dezodor volt a hibás.
Egyébként egy felsőt csak egyszer veszek fel, egyből megy ki a szennyesbe. A párom macerál is érte, mert ő képes egy hétig is ugyanabba a pólóba dolgozni, én meg nem is dolgozom, itthon vagyok és így is minden nap új póló... De ő még dezodor nélkül sem izzad, se nedvesség, se szag.
Viszont belém annyira belém ívódott ez a sok kellemetlenség az izzadással kapcsolatban, h egyszerűen nem tudok vmit kétszer is fölvenni...
:( úgy tudom, hogy tesóm a vanish szappanon kívül (uhh, hogy kell ezt leírni?) nem próbálkozott semmivel, az csak halványította csak a foltot. Állítólag a szódabikarbónás vízben áztatás is jó, csak ő lusta arra, hogy kipróbálja...:S
Te mikkel próbáltad?
köszönöm...már eltelt egy kis idő, de még mindig külzd ezzel a problémával :(
A besárgult foltok kijönnek valamivel a ruhából?
További ajánlott fórumok:
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?
- Mennyiből lehet kihozni egy szerény, 30 fős lagzit, esküvőt?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Mivel lehet szines ruhából eltüntetni a rozsdafoltot?
- Szőnyegről rozsdafoltot mivel lehet eltüntetni?
- Fél éves autónkra vasforgács esett, utána az eső és rozsdafoltos lett, políroztatni vittük de még halványan látszik! Mit lehet tenni?