Műszempillát hogyan szedjem le, ha csak egy délelőtt akarom, hogy fennmaradjon? (tudásbázis)
Dehogy oldja! Jól néznénk ki.
Én wellnessezni voltam vele,gőz, medence, arc masszázs stb....meg se pisszent a pillám.
Saját magának az ember nem tudja feltenni,vagy csak nagyon nehezen kínlódva,főleg rutin nélkül!
Ne bánkódj!Gyakorolj néha (bulikba) és szépen lassan sikerül majd!!! :-)))
nem tettem fel...
fenn se maradt bazzd...
pedig bekentem ragasztóval de áh....nemvoltjóh....
ez az én formám
azért köszi a válaszokat
Biza,nem kellemes érzés!Nekem többször is volt tincses,és másnap is fájt,mert persze elfelejtettem,és megdörzsöltem a szemem.
És úgy letépni,mint a gyantát,hát,az nagyon veszélyes lenne,mert a szem is nagyon érzékeny,és begyulladhat.Tegyél olyat,ami maradhat,vagy fordulj szakemberhez,szerintem!
A víz és a lemosó segíthet,de akkor tépni kell,mert 100%-osan nem oldja,ez tuti (kozmetikus vagyok).
Ha szépen fel tudod rakni,akkor a pilládat is érheti.Ha nem éri,akkor lehet,h nem lesz szép.De megmondom őszintén,h szerintem nem fogod tudni magadnak igazán feltenni...Én elvinném egy kozmetikushoz.A leszedésben is segíthet.
Tudsz venni a fodrászcikkes boltban oldószert ami leolda a ragasztót és lejön a szempilla.
A sminklemosó nem igen szokta levinni,de ha gondolod próbálkozz.
Jajj most komolyan már, ne verjetek át :D
Délelőtt kell a műszempilla, de utánna már nem mert este bankett! De nehogy kitépjem az igazi szenpillámat is! :D :O :S
kenjél rá mindent az a biztos. :DDDD
én nem tetenék fel 1 napra,de ha mégis,akkor szedje le az aki felrakja,mert ha a pilládat éri a ragasztó,akkor simán kitéped.
ragasztója van
és oldószer már nem volt hozzá
azt mondták h két hétig is fennt marad!
de nekem csak egy délelőttig kell!
És aztis monták hogy sminklemosóval...
de nem fogja letépni a szempillám?:O
szerintetek?:S
senki nem tudja?
dejóó...
ha csak egy délelőttig akarom hogy fennt legyen, akkor utánna hogyan kell leszednem?
nem lehete fennt egész nap, mert egy nem olyan szálas hanem ilyen nagy :DD
További ajánlott fórumok:
- Érdemes nyugtatókat szedni ahhoz, hogy fennmaradjon a házasság?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Te ébresztenéd a pici babádat azért, hogy a napirend fennmaradjon?
- Miért nincs jövője annak a kapcsolatnak, amit a nő akar, hogy fennmaradjon?
- Szenvedek a 4 cm-es műszempillámtól. Mégis hordom, mert így...
- Április 1-én kezdenék dolgozni GYED után régi m.helyemen, előtte le kell töltenem a fennmaradt 30 nap szabimat. Ezután elmehetnék táppénzre?