Hogyan szabaduljunk meg az utolsó 10 kilótól? (beszélgetés)
Neked is gratula:)
Ha jól nézem, kb egyformák voltunk és egyformán fogytunk. Legalábbis nem a nagyon kövér korszakomból,hanem a tavalyit hasonlítottam.
A mozgással nincs gond,eddig heti 3-4-szer szobabicóztam 40-50 percet.Most,hogy itt a tavasz,a pici fiammal a szabadban tekerünk:)
Már nem számolom a ch-at,csak tudom,hogy miben mennyi van és azokból áll össze az étrendem amiben tudom,hogy kevés van.
Ma volt a párom szülinapja így tortáztam egy kicsit,persze a torta is kizárólag diétás volt:)
Egyébként nem állt le a fogyás,csak nagyon lelassult.Két hetente fél kiló kb.
Azért ebbe a ch-csökkentős diétába kezdtem,mert vacakol a cukrom,így a 90 napos és hasonlók nekem nem jönnek be.
hát erre én is kiváncsi lennék!már rég óta arra a "fránya"8-10kg minuszra várok....
néztem a képeidet,gratulálok!nagyon látványos a változásod!
Szia ! Te nagyon ügyes vagy, csak gratulálni tudok, néztem a mérlegelőd, 3 hónap alatt 20 kg, :)
lehet, hogy most tornáznod kellene sokat, s újra beindul.
Sziasztok!
Nekem is ez a módszer segített!
Még 2 kilóm van vissza.
Szia!
Nekem az update előtti Norbi módszer vállt be az utolsó kilókra.Du 2 után csak fehérje és torna.
Most látom, hogy Atkins!!! Mennyi ch-t eszel egy nap?
Fokozatossan tértél vissza a normál mennyiséghez?
Próbálj ki valami újat, valami mást!
Pl. az is be szokott jönni, hogy pár napig eszel mindent, aztán visszatérsz az eredeti "csatamezőre":)
Mivel fogytál?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szabaduljunk meg apámtól?
- Félek, a félelem úrrá lett rajtam és nem tudom hogyan szabaduljak meg tőle. Segítsetek.
- Hogyan szabaduljak meg a bolhától?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Hogyan szabaduljak meg a csípőm köré lerakódott zsírtól?
- Hogyan szabaduljak meg május végéig 10 kg-tól?