Hogyan segíthetnék a barátnőmön? (beszélgetős fórum)
egy ilyen pasit magasról le kell...nemhogy még megmutassam neki magam,meg tellegessem ...áhh:D ha nem tudja mit vesztett nem is kár érte:D
majd jön jobb!
egy pasi sem ér ennyit!!!!
főleg az "olyan" nem!:S
jó lenne,ha a barátnőd valakinek kiadná ami benne van,ha kibeszélhetné,hogy jobban legyen..
na ez van amikor kíváncsiskodik az ember:D talál valamit ami nem tetszik!erre mondom én,ha nem tudom nem fáj,mindenkinek van vaj a füle mögött:D
Ott a pont!Én is ezt javaslom!talán sok lúd disznót győz!:-)))Nem olyan nehéz ez a kivitelezés és csak jól sülhet el.Ha nem akar hozzád menni?Menj te hozzá!Ennyire egyszerű!Nem kell kérni,közölni!
-Hellóka!Ülök az x-en és y-ra érkezek ki jössz elém?Jah és találd ki mi legyen az esti program.Igen jól hallottad mindjárt ott vagyok nálad azaz útban!Miért,Úgy gondolom szükséged van rám és mire valók a jó barinők ha nem erre!Pusziii:-))
Szédületes fej vagy:DD
Minden jót neked:)
:-)Sztori az volt,hogy magán tanuló lett,mert suli mellett falta az idióta erősebbik nemet akik porig alázták,de ősei listák...be jött és nekem gyanús volt de a legjobb barinőmmel ki mentem biliárdozni.
Érzet ott volt,tehát olyan fél órát voltunk kint,mikor is betakarózva találtam rá és sokkolt mert miközbe smink lemos,érdekes módon a dobozokat azt a 8-10et üresen szem előtt hagyta.Képben volt még én persze még kb fél órát tanakodtam szóljak e az aktuális nevelőnek.Végeredmény koli mosdójában gyors gyomormosás.Később közölte gyűlöl és éretségi előtt belépve az ajtón:Köszi!Le éretségizet,koliból kirúgták,nem tudom él e azóta vagy hal,de aznap meg mentettem az életét.
A másik két csaj azok azt javasolták őrizzük reggelig felváltva,mert csórit tuti kirúgják a koliból.Minimum volt és persze először még a nevelő is engem hibáztatott holott nem én lettem öngyi.Voltak más sztorik is,másik barinőm az meg egy levél pörgetőt vett be,mégis életbe maradt.
Azóta boldog családanya van egy gyönyörű kisfia és persze nem attól aki miatt akkor este ezt meglépte.Minden esetre hajnalba jó volt vele állni ruhástól a hideg zuhany alatt amikor is ő azért sírt mert utált,én pedig azért mert gőzöm sem volt meg éri-e a délelőtt 10 órát!Megérte érte megfázást kapni!
Igen,ezt nem tudhatjuk, hogy bevette-e valóban.
Ha beveszi akkor azért az később hat, min. 30 perc kell, közben telefonálhatott bőven.
Az öngyilkossági kísérlet legtöbb esetben figyelemfelhívás, segélykiáltás. Ezért is kell orvosi segítség.
Sajnos tudnék mesélni a témáról, személyes érintettség miatt :(
En sem vagyok biztos abban,h csak figyelemfeleltes volt.Bar mondta,h miutan bevette,felhivta a volt baratjat aki nem foglalkozott a dologgal.Szerintem azt hihette h baratnom viccel.
Nem fiatalkoru,20 eves mar.Tudom,hogy nem lehet mar kimosni a gyomrat.
Mondtam neki,h ram barmikor szamihat,hozzam johet,akar napokra is.Nem mondta,h jonne..
Pszichologus,igen...szerintem az kell neki.Nem normalis dolog ez,meg akkor sem,ha nem akart meghalni.
Kerdeztem tole,h akkor ha o bevett ennyi gyogyszert,akkor ha nekem lesz bajom,akkor ugorjak ki a 4.-rol?Mondta h o neki is megfordult a fejebe,csak ok nem laknak eleg magasan.Mondtam neki h ez semmire sem megoldas.
Csak akkor tartom elfogadhatonak az ongyilkossagot,ha valaki halalos beteg.Vagy ha olyan psziches betegsege van,hogy nem beszamithato.De tudtommal o nem az,se nem beteg es psziches betegsege sincs.
"pechje volt mert egy szobába lakott velem!:-)))"
Velem is pechje van az ilyen emberkéknek, mert én addig nem tágitok amig rendbe nincsenek:XDDDDD
igen, figyelemfelkeltés. De ha nem foglalkoznak vele/nem veszik komolyan, akkor esetleg sikeresebb lehet, nem?:(
feltétlenül mentálhigiénés szakember segítsége kellene.
16 db nyugtatótól nem lesz már baja ha eddig nem lett.
A gyomrát sem tudják már kimosni, ahhoz késő, felszívódott.
Pár millió agysejttel kevesebbje van tegnaptól.
Mivel az öngyilkossági kísérlet komoly dolog, ezért jelenteni kell. Nem nem teszed, téged is felelősség terhel (BTK), hiszem tudtál róla.
Ha kiskorú akkor beszélj a szüleivel, ha nem akkor beszéld rá, hogy menjen el a háziorvoshoz (ő utalja tovább), ha nem akkor kihívod asz orvost.
Ebben nem lennék biztos,hogy nem teszi meg újra.
Lehetséges,hogy tényleg szimplán csak figyelemfelkeltés volt,de nem ismerem őt,úgyhogy erről nem tok nyilatkozni.
Nekem valóban volt egy olyan bnőm,aki vagdalta magát pengével,és a véres képeit nyomta fel a netre,hogy sajnálják,de ez is beteges,nagyon is!
Hát,igen,ha felveszik.
Általában annyit tesznek az öngyilkosságot megkísérlőkkel,hogy beviszik őket,kimossák a gyomrukat,s mihelyt kitisztultak,távozhatnak.Inkább egy ambuláns rendelést,vagy magándokit kellene megpróbálni,azt viszont minél hamarabb.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy tovább maradjon "állva"?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Löttyedt, narancsbőrös fenéken és hátsó combon hogyan segíthetnék?
- Nehezen tanul a gyerek, hogyan segíthetnék neki?
- Hogyan segíthetnék?