Hogyan oldjam ezt meg? Barátnő vs. haver. (beszélgetés)
Azért mégis
ha már tisztázódtak ki kicsoda
Haver másfél hétre jön, barátnő csak egy hetet vigyáz
Marad fél hét teljesen szabadon, az egész hetet meg meg kell osztani
Nem kell mindig a csaj nyakán se ülni és a haverrel is elég egy kiadós dél-délután
Ezt egy haver megérti, a barátnő kevésbé
Hogyan mondjam el
Hát így, hogy ez a szitu
Látom, jobb ha kiszállok ebböl a topikbol
:)
Még mindig nem jól érted :)
Kérdező csaja elvállalta, hogy vigyáz az unokahúgára. Megkérte a kérdezőt, hogy erre az időre költözzön ki vele a gyermekvigyázás helyszínére, aki erre igent mondott. Ám közben rájött, hogy a rég nem látott haverja is pont akkor akar vele programozni.
Sem a csaját, sem a haverját nem akarja megbántani...
Hoppácska!
:)
Akkor nem értem mi a gond?
Odamegyek, ha lehet ott alszom, ha nem akkor meg napközben megyek csak oda
"Melózik" a csaj még ha szivességböl is. Van ilyen, akkor a srácnak kell alkalmazkodni
Lehet ez még forditva is
Ez a barátnőm regisztrációja, csak hogy előre tisztázzam :D Gondoltam, ti csajok tudtok segíteni nekem ebben a kérdésben.
A barátnőmnek vigyáznia kell az unokahugára egy városszéli házban egy hétig, ahol nem nagyon vannak szomszédok, így megígértem neki, hogy elmegyek vele, mert fél egyedül ott éjszaka. Viszont jön egy barátom akit már fél éve nem láttam másfél hétre. Ha elmegyek a barátnőmmel akkor csak pár napon tudunk találkozni a haverral és ő fog megsértődni, viszont ha nem megyek a barátnőmmel, akkor meg ő. Ilyen helyzetben mi lenne a jó döntés?
További ajánlott fórumok:
- Neked hogyan esne, hogy miközben a szerelmed Téged simogat, szeretget, a volt barátnőjéről mesélne?
- Hogyan tudathatnám a barátnőmmel, hogy a férjének szeretője van?
- Hogyan reagálnál, ha a barátod iwiw lapján megjelenik a volt barátnő, mint ismerős?
- A legjobb barátnőm volt pasija és a volt barátom legjobb haverja. SZERETEM!
- Mit jelent az, hogy jó szett? A haverjaim szokták mondani a barátnőmre, de nem tudjuk mit jelent.
- Féltékeny rám a haverom barátnője