Hogyan tudathatnám a barátnőmmel, hogy a férjének szeretője van? (beszélgetés)
Az előzőben leírtam,h mitől más leírva.
De úgy látszik,csak én vagyok olyan emberekkel körülvéve,akik hajlamosak a szóban elhangzott dolgokat félreérteni,vagy nem emlékezni rá,csak némi darabokra,amik összerakva más jelentéssel bírhatnak.(egyébként:magamat is beleértve.Én is csak ritkán jegyzek meg vmi beszélgetést szó szerint,márpedig itt fontos,h mi hangzik el.)
Oké,csak velem van ez.,úh erről többet nem is írok,nem győzködök senkit az írásról.
Pont ez az:lehet egy normális,diszkrét levelet írni.Nem tolom az arcába,h baj van,h a hirtelen sokkot ott,előttem keljen megélnie.Hanem módja van rá,h magában átgondolja,mit is akar tenni,és közben akár hangosan szidjon engem,vagy bárkit.
és utána eldönti,h azt írja vissza,h :kösz,h szóltál,ne foglalkozz ezzel többet. És akkor le van zárva,nem téma ez köztünk.
Vagy át tudja gondolni,hogy mit akar megkérdezni,és nem csúszik bele egy olyanba,h:hogy néz ki az a mocskos krva..miylen volt a férjem arca..szorosan ölelte? Mert EZT nem tőlem kell megtudnia,és főleg nem az én szemszögemből,h én hogyan láttam,illetve hogyan tudom előadni,h mit láttam,hozzátéve az én rosszallásomat,vagy szubjektív benyomásaimat..
:-o
NEM névtelen levélre gondoltam.Olyanra,amit pontosan tud,h tőlem van.
TÉNYLEG nem tudom,mi abban a sunyi,ha valamit írásba adunk.
Szóban a legtöbb ember baromira nem emlékszik,h pontosan mi hangzik el.
És nagyon nem mindegy PÉLDÁUL ha én azt mondom szóban,h:félreérthető helyzetben láttam a férjedet..és ő ezt úgy értelmezi,h láttam konkrétan,h mondjuk csókolózik mással.Pedig nem azt mondtam,de lehet,h ő így emlékszik rá hallás után,és akkor otthon meg nekiesik a férjének,h látott a barátnőm téged csókolózni egy másik nővel.És kész is a kaka.Holott ha csak olvassa,h "félreérthető helyzet",abból még lehet otthon normális beszélgetést kezdeményezniük,és megbeszélni,hogy mi is volt ,vagyis meghallgatni,mit mond a férj.
Nem bírom megérteni,h mért dühös mindenki az ÍRÁSRA,ahol sokkal jobban meg lehet fogalmazni,mait akarunk,és nem száll el a szó,a másik újra át tudja olvasni,míg szóban esetleg olyan dühös lesz,h hiába beszélünk,akár egész mondatokat sem hall meg.tapasztalat.
"Bocs, az ertekrend? Mi koze masnak a masik csaladjan BELULI ertekrendjehez? Meg az, hogy kulsos feltetelezi, hogy a benne levok nem szoktak megbeszelni dolgokat, ez total kivagja a biztositekot."mm..hát igen.
Aber:ha az én irányomban úgy beszél a barátnőm,mintha tök rendben lenne minden,meg ajnározza a férjét,akkor én azt feltételezem,h nem tud a csalásról.Azt nem gondolnám,h ennyire képmutató lenne előttem.És nem az,h feltétlenül elmondaná,h csalva van,de valószínű nem ömlengene,h milyen klassz férje van.
Ha ő ömleng,én meg bólogatok,az részemről képmutatás.Vagy nem találkoznék vele,vagy megmondanám,h ne említse előttem a kapcsolatuk részleteit,mert nem tudom rezzenetlen arccal végighallgatni,ahogy ő szeretné
Ez igy nem jo. Nekem baratno soha nem irna ilyen levelet, mert elmondana szoban. Ha egy "kedves ismeros" irna, annak meg feldugnam...
Bocs, az ertekrend? Mi koze masnak a masik csaladjan BELULI ertekrendjehez? Meg az, hogy kulsos feltetelezi, hogy a benne levok nem szoktak megbeszelni dolgokat, ez total kivagja a biztositekot.
A megcsalasok 90%aban az erintett mar tudja. Es egy reszuknel mar kozos megegyezesbol hagyja is. Vagy addig hagyja, mig ossze nem gyujtott eleg penzt, hogy lelepjen, vagy mert tul sok penzt hagyna ott stb.
Imádom a Született feleségeket, abban mondja Gaby, hogy eszébe sem lenne egyik barátnőjének sem elmondani, ha a tudomására jutna, hogy csalna a férje... na de a pasi egy életre megemlegetné, amit tett:))
Nagyjából én is inkább a pasival beszélgetnék el kicsit szigorúbban.
Ha tényleg a barátod, ülj le vele, és mondd el neki.
Én beállítanék egy üveg tequilával meg egy vödör jégkrémmel, és segítenék csomagolni. A barátnőim tuti hinnének nekem, se fénykép, se semmiféle bizonyíték nem kellene, és ez fordítva is igaz.
A szerelem vaksága..az ilyeneknek,akik a saját szemüknek sem hisznek,tehát teljesen hiányzik belőlük a józan ész,felesleges bármit is mondani.
Mondjuk szerintem ez egy olyan fokú emberi hülyeség,h nekem pl.egy ilyen csaj nem tudna a barátnőm lenni,ha ennyire hm..szűkagyú.
Nem baj,ha neked nem tetszene.
És az sem,ha te ezt úgy értelmezed,h szarkavaró levél.
Az én barátnőim tudnák,hogy ezek a szavak pont azt jelentik,amit leírtam,se többet,se kevesebbet.
És hogy ezentúl nekik van dolguk a problémával,ha akarják...és hogy azért iylen kevés az infó,mert nem érzem úgy,hogy meg kéne ítélnem az ő kapcsolatukat az alapján,amit megtudtam.
Az is igaz,h én nem feltételezném a kevés barátnőmről,h szart akarnak kavarni,és szerintem ők sem rólam.
és honnan tudod, hogy elhinné???
Vannak olyan nők akik még a párjuknak is jobban hisznek mint a szemüknek vagy a fülüknek. Sose hallottál ilyenről?
Ha tényleg a barátnőd, akkor jobb lenne, ha elmondanád neki amit tudsz.
Ha nem szólsz rámehet a barátságotok is.
A megcsalások meg mindig előbb-utóbb kiderülnek. Meg az is kiderül, ha Te csendestárs voltál.
Én írnék neki.
Úgy kezdeném,h azért írásban,mert így pontosabban össze tudom szedni a gondolataimat,és ő többször is vissza tudja olvasni,h pontosan mit is mondtam.
Azt írnám kb,hogy:
tudok/hallottam valamit a férjedről,amiről azt gondolom,hogy általában nem illik bele egy jó párkapcsolatba.Ezzel együtt nem értékelném,amit csinált,mert nem tudom,nálatok mik a normák. Mindenesetre olyasvalamit csinált TUDOMÁSOM SZERINT,ami szerintem megbeszélni való volna egy kapcsolatban.Attól tartok,ez a dolog bánatot fog neked okozni.Ha szükséged van rám,melletted állok.
Több részletet nem mondanék,beszéld meg vele.
Én is ezt gondolom.
Elvárom egy baráttól,hogy szóljon,és én is szólnék neki,akkor is,ha utána kidob engem.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- A páromnak szeretője van......
- A szeretője akarok lenni! Elérhetem?