Hogyan méregtelenítsük szervezetünket? (tudásbázis)
Köszönöm!
Keményen hangzik, de megtudom csinálni.
Második nap csak folyadék és semmi más?
Mondjuk én kibírom, én nem vagyok egy nagy kajálós típus, de azért szeretek enni.
Én havonta egy hétvégén tartok 2 napos lébojtot.
elso nap csak alma, második nap. csak sok folyadék.
Nem durva és kibírhato
szia!
jó a zöld tea, de szerintem ---és olvastam is sok helyen sokáig nem szabad inni, pláne egy 3 éves gyereknek.....nincs ráírva, hogy kinek ajánlott?
Sziasztok!
Szerintetek a Pickwick zöld tea is jó erre a célra?És hosszú távon nem ártalmas?Azért kérdezem,mert kb.1 hónapja rátaláltunk,azt főzünk,és a 3 éves gyermekemnek annyira ízlik,hogy sokat iszik belőle.
Itt találod.
Léböjt kúrát "csak" tavasszal egészséges végezni!
Ajánlott hozzá a pihenés relaxációs meditálással.
Én nem akarom leszólni a léböjt kúrát, de nyáron lehet, hogy nem igazán ajánlott. Ebbe a kúra fajtába halt bele nem régen egy terhes nő, a kisgyerek meg éppen csak túlélte. Bár ott a férj volt fanatikus.
Én részemről inkább a biztonságosabb módszereket részesítem előnyben. Ilyen a méregtelenítő tea, amit iszom. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az ára egy kicsit húzós, de legalább túl lehet élni :)
Ajánlott olvasmány:
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék távol maradni a párom családja által szervezett kötelező összejövetelektől?
- Ananásszal szeretnék méregteleníteni, kicsit fogyni, hogyan csináljam?
- Tavaszi méregtelenítés - hogyan kezdjünk hozzá?
- Hol és hogyan távoznak a szervezetből a leadott kilók?
- Hogyan méregtelenítsük a szervezetünk természetes úton?
- Hogyan lehet megkülönböztetni, ha náthás, influenzás vagyok, vagy méregtelenít a szervezetem?