Hogyan lehetne kiiktatni a borús napokat... (beszélgetés)
Minek kell azt kiiktatni??
Tökjó az is:)
Ne mond hogy augusztus óta borús napjaid vannak!
Akkor már neked régen rossz! :)
Ha borús napod van, annak oka is van. Nem szabad elnyomni, hanem el kell fogadni, hogy most ez van. Általában addig amig nem találunk valami megoldást a szomorúság okára, nem sikerül pozitív gondolatokkal "elnyomni".
Szerintem fogadd el, hogy van ilyen, és duplán fogsz örülni akkor, amikor jó napjaid vannak.
Sajnos, sem a szüleim, sem a testvérem nem él már. A régi barátságok megkoptak, szinte már csak a névnapok megünneplésére korlátozódnak. Újakat kötni meg már nehéz.
Van egy lányom, és két unokám, na ez tényleg segít most is őket várom .
Ez olyan mint mikor elmesélik hogy a tűz mennyire forró és éget. Elképzeled, de igazából fogalmad sincs milyen érzés.
Aztán megéget egyszer, még egyszer és akárhányszor amikor nem figyelsz. Viszont akkor már tudod milyen, de a melege jó...
Akkor már tudod, hogy fáj ha belenyúlsz, de ha vigyázol csak melegít és gyönyörködtet pont mint az élet :)
Azért érdekelne, hogy mit lehet tenni ha csak borús napjaink, vannak.
Rossz vagy nagyon rossz napjaink. És ez értendő minden napra hosszú távon.
További ajánlott fórumok:
- Szeretném a kenyeret kiiktatni az étkezésből, de imádom. Mivel lehetne helyettesíteni?
- Hogy tudom kiiktatni a mérgező anyámat az életemből?
- A villogó két szivet hogyan tudom kiiktatni? Nagyon zavarja a szemem olvasás közben /válassz az alábbiak közül/ bal oldalon.
- Muslincát hogyan lehet kiiktatni a konyhából, ha az egészet kipakoltam, sehol semmi amire jöhetnének, mégis vágni lehet öket a levegőben?
- Hogyan lehet a netes keresőből kiiktatni a Delta Search-öt?
- Digitális szobamérleg nem nullán áll, hogy lehet ezt kiiktatni?