A villogó két szivet hogyan tudom kiiktatni? Nagyon zavarja a szemem olvasás közben /válassz az alábbiak közül/ bal oldalon. (tudásbázis)
Végre levették !!!!
Akinek nem Firefox-a van arra is tudsz megoldást? Talán megint megörvendeztetnek bennünket valami szemkápráztató hirdetéssel. Inkább készülnék előre....
Firefox használók:
1,Adblock Plus letölt, installál,
2,képen katt jobbegér: kép blokkolása
3, feldob egy ablakot: szűrő hozzáadása, erre nyomni kell egy OK-t, oszt vót két kici szivecke, nincs két kici szivecke:)))
nem kell ezzel moderátort zavargálni, mivel ez fizetett hirdetés, úgysem veszik le.
IE explorert meg úgy sem használ senki ugye?:)
Hogy, hogy nem látszott?
Ahogy olvasom mindenki látja és mindenkit nagyon zavar. Keresem a moderátort de nem találom, tudja valaki hol lehet elérni?????
de persze ennek megvan az a szépséghibája, ahogy írja is, a képek blokkolása, tehát az összes képet blokkolja
tehát vagy ez, vagy nézni kell továbbra is a két szívecskét :-))
álljatok rá a képre
jobb klikk és képek blokkolása a hoxa.hu-n
Sok hirdetés van ezen az oldalon, de egyik sem olyan idegesítő, mint ez a két szív. Legalább tennék az oldal aljára, ahol ritkábban járunk.
Én is állandóan trükközök, hogy ne zavarja a szemem.
:-DDDDD
Elolvatam egy párszor, de nem találtam, hogy milyen KÉK szívet akarsz kiiktatni....
Amúgy passz.
Bocsi.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne kiiktatni a borús napokat...
- Szeretném a kenyeret kiiktatni az étkezésből, de imádom. Mivel lehetne helyettesíteni?
- Hogy tudom kiiktatni a mérgező anyámat az életemből?
- Muslincát hogyan lehet kiiktatni a konyhából, ha az egészet kipakoltam, sehol semmi amire jöhetnének, mégis vágni lehet öket a levegőben?
- Hogyan lehet a netes keresőből kiiktatni a Delta Search-öt?
- Digitális szobamérleg nem nullán áll, hogy lehet ezt kiiktatni?